Ons uitnodigen voor een lezing over het Zielsplan…

 

Alle boeken en lezingen van Uitgeverij Pallasia gaan enerzijds over het ziels- en levensplan waarmee we naar de aarde komen, hoe we daarmee contact kunnen maken en er ontdekkingen in kunnen doen. Anderzijds gaan onze boeken en lezingen ook steeds over hoe we bij de innerlijke kracht en inspiratie kunnen komen met behulp waarvan we ons ziels- en levensplan ook daadwerkelijk in ons leven kunnen effectueren.

Een lezing kan gaan over wat een ziels- en levensplan zoal inhoudt en hoe het werkt. Maar een lezing kan zich ook toespitsen op de vraag hoe met behulp van het ziels- en levensplan betekenis gegeven kan worden aan vraagstukken als verlies en rouw, incest, zelfdoding, dementie, ziekte en dood (overgaan).

Of op vragen als hoe vreugde te vinden in het leven, of  en hoe je de veelbesproken Wet van aantrekking voor je kunt laten werken, wie of wat God is, wat liefde is, hoe Aandacht werkt: en zo voort.

Het aantal mogelijke onderwerpen is eindeloos; onze boeken inspireren u en wij helpen u desgewenst bij de keuze van uw onderwerp.

Rinus Roland
De meeste lezingen worden gegeven door mijzelf, Rinus Roland, zielsplancoach en uitgever van de boeken van Pallasia. Ik vind het geven van lezingen leuk, vooral ook het ontmoeten van andere mensen die net als ik vol nieuwsgierigheid en verwondering zichzelf in hun ziels- en levensplan aan het ontdekken en ontwikkelen zijn. Zelf  heb ik behalve in mijn werk als ondernemer veel levenservaring opgedaan op het vlak van relaties, dementie, misbruik, verlies en rouw, levensvreugde, eenzaamheid, de dood, spirituele gidsen, en op nog veel andere aspecten van het ziels- en levensplan.

Praktisch
Ik (Rinus Roland) geef de lezing. 

En jij doet de organisatie rondom de lezing.  Denk voordat je contact met ons opneemt, alvast eens na over zaken als:

Datum
Tijdstip/duur
Thuis of elders
Locatie
Aantal bezoekers
Toegangsprijs
Werving van bezoekers

Weet je het allemaal niet precies? Neem dan voor overleg contact op of houd het  dicht bij wat jou zelf aanspreekt. Dan zullen de bezoekers van de lezing en jij zelf het meeste plezier aan de lezing hebben…

Prijs 
Alle inkomsten en uitgaven zijn voor jou en jij bepaalt dan ook de toegangsprijs voor de bezoekers.

Ikzelf breng voor de lezing de reis- en eventuele overnachtingskosten in rekening. Daarbovenop komt dan nog een door jou zelf en na de lezing te bepalen bedrag waarmeee je de lezing waardeert.

Contact         
Voor overleg, meer informatie of aanmelden stuur je een mail.