Ellen Scheffer-Gelderland

Hans Kunneman-Brabant

Marie-Claire van der Bruggen-Gelderland

Michiel van der Pols-Zuid Holland

Rinus Roland-Gelderland

 

 

Ellen Scheffer-Gelderland

Ingrid
“Ik heb het boek Vederlicht binnen 2 dagen uit gelezen. Helemaal fantastisch vond ik het! Ik snap nu de rol van gidsen en hoe niet zichtbare energieën voor ons kunnen werken nog beter.

Na aanleiding van de sessie ‘Contact met je gids’, overleg ik heel veel vragen die ik heb over uitdagende zaken in mijn leven met mijn gids. Ik kan heel makkelijk met hem communiceren en hij is altijd vrolijk, dat is zo fijn.
De tarot kaartlegging krijgt ook steeds meer betekenis. Ik lees veel artikelen over astrologie, medicijnwiel en human design bijvoorbeeld. De kaarten in de tarotsessie passen steeds heel goed bij wat ik daar lees en voor mij persoonlijk belangrijk is.

Heel veel dank voor de sessie en voor het boek. Ik ben er heel heel blij mee!”

Lees verder

Karin
“Hoi Ellen.
Ik geniet nog na van een hele bijzondere ontmoeting met mijn gids 🙂
Prachtig Ellen hoe je dit doet. Ik vond het bijzonder dat ik mijn gids met jou samen live mocht ont-moeten. Ik ga verder op mijn Zielepad met heel bewust mijn lieve gids aan mijn zijde ….. Altijd beschermd en zo fijn !!”

 
Ilona
“Lieve Ellen,
Wat een bijzondere en liefdevolle ervaring heb ik mogen beleven bij jou tijdens de sessie ‘in contact met je gids’.
Zo respectvol en warm was de ontmoeting met jou en ook zo veel herkenning.
Ik ben ‘vederlicht’ naar huis gegaan!!
Jij bent een mooi cadeau van boven, dank voor dit unieke moment!
Het opent weer nieuwe deuren voor mij.”

Annabel
“Het was een fantastische ervaring om de sessie samen met mijn zus te beleven. Dank je voor de inzichten, er was veel rust warmte en energie aanwezig. Je gaf ons veel inzichten zonder oordeel. We lezen je boeken zeker en vast! Je bent niet zomaar op mijn pad gekomen.”

Marjolijn
“Ik vond het erg prettig om juist eens in een ‘gewoon’ gesprek een en ander op een rijtje te zetten, zonder dat dat therapie was en zonder dat het gek was wat mijn bevindingen en ervaringen van de laatste tijd zijn.. En je boek had veel losgemaakt. – Ik had het over innerlijk weten, wanneer elke redenering irrelevant wordt, en zo ook kreeg ik van jouw boek een gevoel van innerlijk weten. Alles past dan – de zin van een aards bestaan en het hebben van gidsen hoe onwaarschijnlijk dat ook lijkt voor een nuchtere redenatie is.
Na mijn bezoek aan jou heb ik drie dagen in een heerlijk lichte energie geleefd met prachtige dromen. Daarna eisten werk en sociale zaken weer volop mijn aandacht en dan laat ik die lichtheid direct weer los, of zij mij. Die twee integreren lijkt me nog een kunst.”

 

Hans Kunneman-Brabant

Victorine
“Sinds januari 2021 is Hans mijn wegbegeleider en een vast mentaal anker in mijn leven  ⚓. De aanleiding was mijn medisch proces n.a.v. een voorstadium van borstkanker met een preventieve chemo/antikörper therapie.
Hans zijn doorgrondende blik op mijn situatie, samen met zijn kwaliteit mij – en mijn karakter- te begeleiden,  motiveren , reflecteren en dit in combinatie met zijn vrolijke humor was en is goud waard  en heeft tijdens deze fase het leven lichter gemaakt voor mij.

Hans werkt doordacht en zijn analytische benadering combineert hij met veel empathie en weet op het juiste moment de juiste snaar te raken,  wat hem ongetwijfeld ook tot een goede gitarist maakt. Ook al is de kwantiteit nu tijdelijk wat minder, wat ook een goed teken is voor mijn persoonlijke situatie en levensvragen, hoop ik dat hij nog lang mijn verdere levensweg zal begeleiden, wat voor mij en deze weg een verrijking is in mijn leven. Veel dank hiervoor.”

Ricky en Wim
“We zijn allebei enorm blij met jou hulp, adviezen, tips en leermomenten.”

Marie-Claire van der Bruggen-Gelderland

Stefan
“Begin 2010 werd het leven voor mijn vrouw die ALS had, ondraaglijk. Dit zowel mentaal als fysiek. Ze had de keuze gemaakt om niet te wachten op het natuurlijke moment van sterven. Hierdoor vroeg ze zich af of haar ziel het lichaam goed zou kunnen verlaten om rustig naar boven te gaan. Ze had het boek “Het sprookje van de dood” gelezen en vroeg aan mij of ik Marie-Claire wilde bellen.

Marie-Claire is een aantal keren bij ons op bezoek geweest. Dat was heel fijn. Niet alleen kon ze de angst om het lichaam niet goed te verlaten wegnemen, maar werd het ook duidelijk dat aan gene zijde diverse bekenden klaar stonden om mijn vrouw te ontvangen en te verwelkomen. Marie-Claire is ook bij het moment van sterven aanwezig geweest. Dat was voor mij fijn zodat ik later mijn ervaringen met haar kon delen.

De hulp en zorg die Marie-Claire ons heeft gegeven is enorm en betekent voor ons heel veel. We zijn haar daar heel dankbaar voor.” 

Lees verder

Ellen

“Ik ben in aanraking gekomen met het boek ‘het sprookje van de dood’ van Marie-Claire toen mijn moeder de diagnose ALS kreeg. Nadat ik het boek had gelezen heb ik hem aan mijn moeder gegeven, dit gaf haar enigszins wat rust. Echter toen de ziekte haar lijf steeds meer overnam was ze enorm bang afscheid te moeten nemen en te sterven. 

Ik heb toen contact gezocht met Marie-Claire en is zij bij mijn moeder op bezoek geweest. Dit was voor haar heel fijn, om al haar vragen te kunnen stellen en angsten te delen met Marie-Claire.  Hierdoor kreeg mijn moeder steeds minder angst voor het naderende einde van haar leven hier. 

Ze heeft tegen mij gezegd ‘dit is het mooiste cadeau dat jij mij ooit had kunnen geven’ en is ze uiteindelijk zonder angst overleden. En daar ben ik Marie-Claire tot op de dag van vandaag nog altijd enorm dankbaar voor. 

Maar ook voel ik mij hierdoor ook nog steeds gesterkt, ondanks het enorme gemis van mijn allerliefste moeder,  dat de liefde altijd blijft bestaan!” 

 

Michiel van der Pols-Zuid Holland

 
“Na mijn deelname aan een sessie met Michiel voel ik de behoefte om mijn ervaringen te delen. Het komt zelden voor dat je iemand tegenkomt wiens inzichten en begeleiding zo diep resoneren en een directe impact hebben, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Als professional ben ik werkzaam binnen de special forces en had ik uitdagingen privé. Het luisteren naar Michiels podcasts en het lezen van zijn boek “Ik zweer trouw” heeft me aangemoedigd de stap te zetten voor een doorbraaksessie. Het contact met hem was vanaf het begin snel, direct, goed en warm. Zijn methode biedt inzicht in het verleden en helpt je om patronen te herkennen die mogelijk niet langer in je voordeel werken. Daarnaast verschaft het praktische tools die je kunt toepassen met het oog op de toekomst. Nu je deze recensie leest, hoop ik dat dit je net dat zetje kan geven om ook de stap te zetten. Vanuit de grond van mijn hart wens ik dat meer collega’s deze ervaring aangaan, zich bewust worden van hun gedrag en patronen die niet alleen voortkomen uit het werk, maar ook uit het gezin van herkomst en de ervaringen uit hun jeugd en privé. Voor iedereen die op zoek is naar helderheid, zowel in persoonlijke als professionele context, beveel ik een sessie met Michiel ten zeerste aan. Het werkt echt!”

Lees verder

“Al jaren worstelde ik met het vinden van de juiste koers in mijn leven. Hiervoor heb ik vele coaching trajecten en ook hypnotherapeuten bezocht, maar telkens viel ik terug op hetzelfde spoor. Via een vriend ben ik getipt over Michiel en de doorbraaksessie. Tijdens deze sessie ben ik op een erg prettige en directe manier tot de kern gekomen van waar mijn ‘problemen’ vandaan komen en hoe ik dicht bij mezelf kan komen. Eenmaal dicht bij mezelf, leer ik steeds beter mijn keuzes te baseren op mijn gevoel (hart) in plaats van gedachten (hoofd). Met deze methodiek ervaar ik inmiddels blijvende verandering waar ik Michiel enorm dankbaar voor ben. Zonder deze doorbraaksessie en de prettige werkwijze van Michiel vrees ik dat ik nog lang door had ‘gedobberd’ daar waar ik nu krachtige keuzes maak vanuit mijn hart en vertrouwen. Michiel, onwijs bedankt en ik kijk er naar uit om nog eens met Limburgse vlaai naar Rotterdam te komen.”

 
“Het was fijn de doorbraaksessie bij Michiel te mogen ervaren. Wat een prettig persoon is hij, hij schept zoveel ruimte en een veilige sfeer. Ik voelde totale ruimte mijzelf te zijn. Zonder opsmuk of omwegen. Al veel zicht op mijn levenslijn en waar ik mijzelf heb aangepast naar mijn omgeving toe. Toch was het fijn, bevestigend en uiteindelijk rustgevend alles nog eens voorbij te zien komen, te ervaren en voor mijn gevoel rond te maken. En ook daar waar ik nog trouwer mag zijn scherp te krijgen. En hier vervolgens verder mee te gaan. Dank Michiel voor je zorgvuldigheid, aandacht en aanwezig jezelf zijn!”

 
“Een jaar geleden ben ik begonnen aan het boek van Michiel: “Ik zweer trouw”. Ik werk niet in een risicoberoep, maar herkende toch gedeelten die hij beschreef en kon me erg vinden in de methode die hij gebruikt. Hij schrijft met een oprechtheid en eerlijkheid die hem tijdens de sessies ook tot een goede en veilige coach maken. Twee weken voor de afspraak met Michiel zat ik op een punt in mijn leven waarbij ik mezelf uit bed moest slepen om aan de dag te beginnen, geen energie, niet oprecht blij kunnen zijn, weinig vreugde, niet meer kunnen genieten, slecht slapen, slecht eten, weinig zelfrespect. Met het boek in mijn achterhoofd en hopende dat Michiel me een spiegel voor zou houden (waar ik in heb durven kijken), begon ik me al ietsje beter te voelen. Maar ik was zo moe toen ik in Rotterdam arriveerde en nog vermoeider toen de sessie achter de rug was. Maar wel met antwoorden en weer richting en een sprankje energie. Ik had met mezelf afgesproken, zodra ik een voet over de drempel zet, ga ik alleen maar eerlijk zijn. Dat is niet gemakkelijk, maar is redelijk gelukt. Vooral omdat Michiel heel duidelijk, respectvol en rustig de sessie begeleidt. Hij pelt laagje voor laagje af om uiteindelijk de blinde vlekken bloot te leggen. Confronterend, pijnlijk, maar ook heel bevrijdend. Binnen heel korte tijd wist Michiel een beschrijving te geven over mij, die ik heel erg vergeten was. Ik had me dusdanig aan alles en iedereen aangepast, dat ik niet eens meer wist wie ik was, wat ik voelde en wat ik belangrijk vond. Trouw aan mezelf? Woorden die tijdens de sessie een heel andere lading voor mij gekregen hebben. Nu hebben ze een emotionele lading gekregen en zie ik hoe vaak ik niet trouw ben (geweest) aan mezelf. De eerste paar dagen na de sessie werd ik me hier nog meer bewust van, op de momenten zelf. Nu, een week of 4 verder, reageer ik steeds meer vanuit mijn buikgevoel. Voel ik me een heel stuk sterker, stabieler, energieker, en vrolijker (ik zing weer onder de douche grin). Het is geen gemakkelijk proces en je moet bereidt zijn om je open te stellen en door te pakken ook na de sessie. Het vergt veel denk/voel-werk en confrontaties met mezelf, maar ook met mijn omgeving. Doordat ik weer voel vanuit mezelf (trouw ben aan mezelf), merk ik dat mijn hele omgeving in beweging is. Ook niet altijd fijn, maar wel vanuit eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor mezelf en uiteindelijk hopelijk ook goed voor mijn omgeving. Work in progress!”

 
em>”Onlangs heb ik gebruik mogen maken van de mogelijkheid om een doorbraaksessie te volgen via MB-ALL. Wat een fijne ervaring. Van te voren werd ik al heel erg blij van de beschrijving op de website en de stijl van aanpak. Maar nog wel een beetje met het gevoel van  “gaan we ook resultaten zien na een dag sessie of is het interessant maar nog wel lastig uit te voeren “. Nu kan ik al zeggen dat het voor mij zo veel heeft gedaan. Tastbare en concrete voorbeelden waar ik mee aan de slag ben gegaan. Veel zelfbewuster, rustiger in mijn lijf en beter in staat mijn gevoel weer te geven zonder teveel in emotie over te slaan.”

 
“Ze zeggen wel ‘The only way out is through’, en dat lukt zeker in een doorbraaksessie met Michiel. In een doorbraaksessie heb je vijf uur de tijd om je vraag te onderzoeken. Michiel begeleid je op een hele fijne manier, maar je moet wel aan de bak en bereid zijn je open te stellen. Alleen als je alles op tafel gooit, kun je voor jezelf het maximale eruit halen. Wat mij voor goed werkte is dat je niet alleen praat over datgene wat je wilt onderzoeken, maar dat de oorsprong en oorzaken die erachter liggen ook letterlijk zichtbaar worden doordat je een tijdlijn van je leven gaat maken specifiek gericht op jouw vraag. De volgende stap is dat je het gaat doorvoelen en dat maakte voor mij het echte verschil. Als je het eenmaal hebt doorvoeld, is er eigenlijk geen weg meer terug. Aan het einde van de sessie weet je waar je staat en loop je de deur uit met concrete acties. Niet makkelijk, wel duidelijk. En het werkt!”

 
“De doorbraaksessie met Michiel was voor mij een transformerende ervaring. Tijdens deze sessie keek ik terug op verschillende fasen in mijn leven, van mijn kindertijd tot mijn tijd bij de marine en mijn ervaringen als moeder. Het was een sessie van 5 uur van diepe reflectie en zelfontdekking waarin ik besefte hoe ver ik van mezelf verwijderd was geraakt door altijd maar door te gaan en klaar te staan voor anderen, en niet opgeven. Uiteindelijk resulteerde dit in een burn-out en kreeg ik ernstige gezondheidsproblemen. De confrontatie met deze uitdagingen was een wake-up call die me dwong om mijn eigen behoeften serieus te nemen en tijd te nemen voor zelfzorg. In te zien waar ik vanuit overleving beslissingen ben gaan maken vanuit het hoofd in plaats vanuit mijn hart.”

 
“Met de steun van Michiel en zijn begeleiding werd duidelijk waar mijn disbalans vandaan kwam en legde het mijn overlevingsstrategie bloot. Nu heb ik geleerd om mijn eigen welzijn op de eerste plaats te zetten en de verbinding met mezelf te herstellen. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik heb opgedaan tijdens deze sessie en voor de mogelijkheid om op een dieper niveau naar mezelf te kijken. Het is een reis van zelfontdekking die ik met hernieuwd vertrouwen ben begonnen.”

 
“Na het lezen van zijn eerste boek ‘De Doorbraak’ kwam Michiel in 2021 voor het eerst op mijn pad, vanaf dat moment werd bij mij het zaadje gepland voor een sessie, na lang wachten en er klaar voor te zin werd mijn wens beloond. Ik heb de Doorbraaksessie bij Michiel als heel verhelderend maar ook confronterend ervaren, staand en terugkijkend op mijn levenspad werd voor mij heel duidelijk waar en wanneer ik mezelf ben gaan aanpassen naar de verwachtingen van anderen en ik beslissingen ben gaan nemen met het hoofd in plaats van het hart. In de vijf en een half uur durende sessie lag Michiel mijn overlevingspatronen bloot en werd duidelijk waar mijn disbalans vandaan komt. Dankzij Michiel is voor mij helder welke volgende stappen ik moet nemen, en vooral ook niet moet nemen om weer in contact te komen met mijn gevoelswereld en de reis terug te maken van hoofd naar hart.”

 
“Een inspirerende sessie gehad met Michiel, hij heeft mij van nieuwe inzichten voorzien. Ik ga veel bewuster door het leven en kan bepaalde situaties herkennen. Dit zorgt ervoor dat ik veel meer controle heb en kan bewust kan bijsturen waar nodig. De setting bij Michiel voelt erg vertrouwd en zijn waarnemingen zijn spot-on. Uit het gesprek heb ik verrassend concrete inzichten verkregen waardoor ik weer ”in control” ben en zelf keuzes kan maken ipv ondergaan.”

 
“Michiel heeft mij geholpen met meer inzicht te krijgen in wie ik ben. Ik was mezelf kwijt en dat zorgde voor veel onrust omdat ik keuzes maakte die niet bij paste. Nu luister ik naar wat mijn gevoel verteld en niet meer naar mijn gedachten die mij voor de gek houden. Door zijn leuke manier van coaching ben je vanaf begin af aan al op je gemak gesteld en kan je je beter openstellen waardoor hij het optimale resultaat kan behalen. Dus mijn tip wees echt eerlijk over alles want dan gaat het een mooie sessie worden.”

 

Rinus Roland-Gelderland

Chantalle
“Hoi Rinus.
Dankjewel voor je mail en het prachtige consult van vorige week. Het heeft een diepe indruk op me gemaakt.
Ik heb inmiddels al met meerdere mensen gesproken over de lemniscaat en het zelfs al gebruikt tijdens een coachingsgesprek. Het werkt echt heel verhelderend voor en ook bij anderen raakt het echt iets. Een prachtig hulpmiddel.
Verder heb ik allerlei plannen voor mijn eigen magische plek. Ik ga vrijdag starten om dat lekker vorm te gaan geven. Ook is er een diepe rust over me heen gekomen die heerlijk werkt voor me.
Nogmaals heel veel dank voor deze prachtige en bijzondere coaching”

Lees verder

Karin
“Beste Rinus.
Ik wil je héél hartelijk bedanken voor het zielsplanconsult: een waardevolle praktische inspiratie die ik bij de vijver én in mijn leven kan toepassen.
Heel bijzonder hoe je vol geduld en afstemmend op het “hoger bewustzijn”, mij hierin hebt willen begeleiden. Fijne dagen waren het!
Veel liefs aan jou (en ook aan de vogeltjes en eekhoorns niet te vergeten)!”

Carla en Marian
“Half mei hebben Carla en ik (Marian) deelgenomen aan een Zielsplan relatieconsult. Onze insteek was: wat is er nodig wanneer we uit verbinding raken om op zielsniveau weer terug te komen bij elkaar.
Met dit thema hebben we twee prachtige dagen mogen beleven, samen met Rinus en Ellen. Rinus heeft het praktische gedeelte op een mooie manier overgebracht en Ellen vulde dit prachtig aan met hele bijzondere meditaties.
Het consult richt je op Inzicht krijgen in je eigen leven, in contact met je bron, gidsen, helpers.
Rinus en Ellen, ontzettend dank voor deze inspirerende en mooie dagen!”

Melanie en Arian
“We hebben bijzondere dagen met jullie gehad in een liefdevolle en voedende sfeer. Ik denk er met regelmaat aan terug en kom er ook met Arian regelmatig op terug. 
We zijn positief aan het nieuwe jaar begonnen. Het is een gezonde impuls geweest voor mijn persoonlijk leven en onze relatie. Er is meer rust ontstaan.

Dank daarvoor.”

Christian
“Sinds ik naar Santiago de C ben gelopen, ben ik meer in het vertrouwen gaan leven en geloof ik in de synchroniciteit. Zo is het boek van Rinus op mijn pad gekomen. Je krijgt wat je nodig hebt. Ik heb de uitdaging aangenomen en een zielsplantraject doorlopen. Daardoor ben ik nu bezig om stappen te zetten in een richting die me écht gelukkig maakt. Daar wil ik verandering in brengen. Mijn baan is slechts een middel om mijn rekeningen te betalen. Mijn ambitie is groter, ik volg nu mijn hart, het kent de weg.”

Bettina
“Ik ben Rinus heel dankbaar. Door onze sessie ben ik me bewust geworden van mijn taak. Dat helpt me om moedig te zijn en iets te doen wat ik niet heel makkelijk vind.

Het samenzijn vond ik heel ontspannen en Rinus heeft 300% tijd en aandacht gehad voor mij.”

Petra
“Het zielsplanconsult bij Rinus heeft een  bijzondere indruk  op mij gemaakt, twee  fijne dagen waarin dat naar boven komt wat al in mij aanwezig was maar gezien en gehoord wilde worden. Rinus creëert een  warme en vertrouwde sfeer en neemt je mee  op reis alsof de tijd even niet bestaat. Ik heb handreikingen gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan  in mijn dagelijkse leven en  geleerd om op een andere manier naar situaties, gedachten, gevoelens en  mensen te kijken. Bedankt Rinus

Warme groet, Petra”

Judith 
“Omdat mijn gezondheid verslechterde en ik me afvroeg waardoor dit veroorzaakt werd plande ik een zielsplanconsult bij Rinus Roland.
De twee dagen in Malden in een prachtige omgeving waren heel intensief. Het heeft geleid tot inzicht en verheldering van de thema’s waarmee ik aan de slag ben gegaan.
Ik leer steeds meer mijn eigen weg te gaan, goed te zorgen voor mezelf en me te verbinden met de mensen om me heen.
Ik ben opener geworden en durf mezelf meer te laten zien.
Bedankt Rinus voor je enorme toewijding, betrokkenheid en je duidelijke uitleg.
We gaan elkaar zeker nog zien.

Lieve groet, Judith”

Marij 
“Dag Rinus.
Ik heb nog steeds een goed gevoel overgehouden van het consult. En daarmee ook stappen gezet. Ik voel me sterker en opener dan ooit. Het gaat eigenlijk vanzelf, ik hoef er weinig moeite voor te doen. Het was er allemaal al. En wat zo bijzonder is, wat jij al had voorspelt, er komt opeens zoveel moois op mijn pad. Ik voel me er helemaal blij mee. Dus tot zover alles goed! Als ik de behoefte voel om nog een keer af te spreken, hoor je nog van mij.

Dank je wel voor de fijne ontmoeting, de les en inzichten die ik heb mogen ervaren!

Liefs Marij”

Miriam
“De 2 dagen zielsplancoaching bij Rinus heeft een diepgaande impact en nog steeds. Doormiddel van gerichte vragen en hiermee tijdens het consult zelf aan het werk te gaan geeft veel inzichten en antwoorden op thema’s die in mijn leven spelen. Het meevoelende en kijkende vermogen van Rinus geeft nog mee diepgang. De 2 dagen hebben een transformerend effect en de plek in het bos werkt daarbij extra ondersteunend. Sinds ik thuis ben worden de thema’s direct zichtbaar en heb nu tools hoe hiermee om te gaan of om te zetten. Dankbaar!”

Mo  El Bazi 
“Zielsplan bij Rinus heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven. Van zodra ik de deur toe deed bij het weggaan wist ik toen al dat mijn leven is veranderd. 

Al wat ik nu zal ondernemen, zeggen, handelen, ontmoeten, denken … zal nooit meer als voorheen zijn.  Twee dagen geleden toen ik voor het eerst een stap zette bij Rinus had ik dit nooit durven denken, laat staan dromen.

Een minzame man, geduldig je laat spreken, denken. Ik was mij bewust dat ik mijn leven aan het overzien was, wie ik was. Gaandeweg kwam daar verandering in door de inzichten die ik kreeg hoe klein die waren, ze waren duidelijk en mild voor mij. Al wat ik wist werd versterkt en veel dat versluierd lag werd helder en zichtbaar wat werd getoond.

Twee dagen bij Rinus zijn twee dagen van dankbaarheid en present.”

Sandra
“Een consult is echt een inkijk in je eigen leven tot nu toe. Als ik mijn leven als een puzzel zou zien dan worden de stukjes duidelijker en weet je beter waar ze horen te (gaan) liggen.

Het is volledig gericht op je eigen persoonlijke proces en door de oefeningen wordt uiteindelijk alles met elkaar verbonden. Het heeft mijn kijk op mezelf en de wereld doen verrijken.
En ik denk zomaar dat dat proces nog wel even doorwerkt.

Als je met een levensvraag zit en een diep verlangen hebt om een volgende stap in je leven te maken is een consult zeker aan te bevelen.”

 

 

[/toggle] [/vc_column_text]