Je folder professioneel laten opmaken 

Uitgeverij Pallasia ziet je site én je folder als de visitekaartjes van je onderneming. Een folder komt vooral goed tot zijn recht wanneer er heel gericht mee gewerkt wordt. We nemen samen de mogelijkheden door.

De folder opmaken is een kunst op zich en geeft veel bevrediging wanneer de folder de informatie geeft en de uitstraling heeft waar jij je in kunt vinden.
Het moet gewoon zó zijn, dat elke keer wanneer je ergens je folder neerlegt of meegeeft, je eigenlijk het gevoel hebt dat je een kostbaar geschenk achterlaat!!!

Al jaren maakt Uitgeverij Pallasia voor zichzelf en voor anderen folders op. Wij helpen je bij het bepalen van de promotiewaarde van je folder, bij de formulering van de foldertekst en bij de layout van de folder; dat kost natuurlijk tijd maar de waarde van onze tijd voor jouw folder bepaal je zelf waarna wij de door jou gekozen waarde factureren. 

Vervolgens kun je als er geen haast bij is, je folder bij ons laten opmaken voor 100 euro  (excl. BTW) en zorgen we ervoor dat hij goed gedrukt en thuis bezorgd wordt. De drukkosten zijn érg laag, komen bovenop de opmaakkosten en moeten vooraf betaald worden. Je kunt nadat de folder opgemaakt is, natuurlijk ook zélf je drukwerk bestellen.

Heb je graag wat sneller je folder in huis, dan verwijzen we door naar Ingrid Sewpersad.

Voor meer informatie over dit alles neem je contact met Uitgeverij Pallasia  op. Geef behalve je adresgegevens ook de naam van je site, laat weten of je feedback op de foldertekst wilt én wanneer de folder uiterlijk bij jou afgeleverd moet zijn.

Hieronder voorbeelden van een aantal door ons zelf gemaakte folders.