Alle Zielsplancoaches

Zielsplancoaches hebben in hun leven en werk als uitgangspunt dat wij allemaal zielen in een lichaam zijn en dat we op de aarde kwamen om met behulp van dat lichaam een unieke beleving op te doen. Wat die beleving is en hoe we die beleving graag willen verwerkelijken, staat geschreven in ons Ziels- en levensplan dat we samen met onze reisgenoten en spirituele gidsen opmaken vóór onze komst naar de aarde.

Een Zielsplancoach helpt je in een eenmalig consult, als mentor voor ondersteuning gedurende enige tijd in een bepaald levensthema of als lifestylecoach (voor langdurige en diepgaande verandering in levenshouding en levenspad) te ontdekken wat de door jouw ziel gewenste beleving is, welke stappen je kunt zetten om die beleving te verwezenlijken en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat  je met behulp van je eigen gevoelsgeleidesysteem je jezelf “op koers” kunt houden. 

Klik op de naam van een coach of op de naam van een provincie. Of scroll naar beneden.

Overijssel

Enschede           Simone Rutgers

 

Gelderland       

Nijmegen           Rinus Roland 

Arnhem              Marie-Claire van der

                              Bruggen

Nijmegen           Ellen Scheffer           

Nijmegen           Ellen Janssen

 

Brabant             

Overloon           Hans Kunneman

Den Bosch         Chantalle Burgers

 

Zuid Holland   

Rotterdam        Michiel vd Pols

Leiden                Saskia Lequin

 

 

Overijssel

 

Simone Rutgers (transformatie- en ascentiecoach, healer en lichtwerker)

Voor volwassenen met trauma’s of hardnekkige patronen en voor hoogsensitieve kinderen en ouders

Op verschillende momenten in mijn leven ben ik vastgelopen in vriendschappen en relaties, maar ook in mijn werk als leidinggevende in zowel de financiële wereld als binnen het onderwijs. Na de geboorte van mijn twee hoogsensitieve kinderen, na het kort na elkaar overgaan van mijn beide ouders en na mijn twee burnouts verlangde ik wanhopig naar een ander leven waarin ik me beter zou voelen en vooral ook minder moe.

Uiteindelijk is het me gelukt de reden van de patronen in mijn leven te ontdekken en die patronen te transformeren. Het was een lange weg maar ik heb mijzelf uiteindelijk weer teruggevonden en leef nu vanuit verbinding met mijn eigen Kern met mijn kinderen, met mijn partner en met alle anderen in mijn leven. Ik voel mij dan ook goed: ontspannen, levenslustig en vol energie.

Dat gun ik iedereen en daarom heb ik mijn praktijk “Nefertum Coaching & Begeleiding” opgericht. Ik richt me daarbij op volwassenen en op hoogsensitieve kinderen en hun ouders.

Ik ben er voor  volwassenen,  die vastlopen in trauma’s of (hardnekkige) patronen van (chronische) ziekte, relatieproblemen, werk en financiën. En voor iedereen die klaar is met overleven en weer wil gaan leven. Om te zijn wie je werkelijk bent, in vrijheid en onafhankelijkheid en los van jeugdervaringen, trauma en patronen. Dit is je spirituele ontwikkeling op persoonlijkheidsniveau.

Daarna ga je helen op de diepe(re) lagen, besef je dat er een Multidimensionaal Bewustzijn is en werk je naar Verlichting toe en Meesterschap in jezelf met Inwijdingen, Healingen, Energietransmissies en Lichtwerk. Dit is jouw Spirituele Ontwikkeling door heling én het inbrengen van steeds meer Licht en Liefde om door te groeien naar Eenheid, Onvoorwaardelijke Liefde en het Quantum Veld waar geen dualiteit meer is en je volledig in het nu bent. Waar Alles Is (je ascentieproces).

Ik ben er ook voor hoogsensitieve kinderen die ons precies laten zien waar we zelf staan.  Zij lopen daarbij met hun gevoeligheid en authenticiteit zelf sneller tegen problemen aan zoals o.a. slaapproblemen, hyperactief gedrag, concentratiestoornissen, angsten, boosheid en ander ‘probleemgedrag’ thuis of op school en diverse fysieke klachten. Ik help deze kinderen graag om terug te komen bij zichzelf, bij hun eigen kern als ze de weg even zijn kwijtgeraakt.

En, omdat het opvoeden van een hoogsensitief kind soms best een hele uitdaging is, ben ik er ook voor ouders, die wel wat hulp in de begeleiding kunnen gebruiken.

Meer informatie en contact
Meer informatie over mij, over mijn coaching en over al mijn andere aktiviteiten vind je op mijn site. Wil je graag een kennismakingsgesprek of een consult of coaching door mij? Stuur een mailtje. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gelderland

 

Rinus Roland (uitgever, ondernemer en auteur)

(Relatie)consult, mentor en lifestylecoach 

In een consult (individueel of voor je relatie) of als mentor dan wel als Lifestylecoach kom ik het best tot mijn recht bij mensen die een heel diep verlangen hebben een draai aan hun leven en aan zichzelf te geven.

Ik ben er vooral op gericht dat je met behulp van je vraagstuk voelt en inzicht krijgt in hoe een Zielsplan werkt en hoe je van daaruit op een nieuwe manier je leven kunt inrichten en beleven en dit na het consult ook zelf kunt blíjven doen…  Deze benaderingswijze vraagt aandacht en tijd: ons consult duurt dan ook twee dagen waarbij we intensief de diepte ingaan.

Als je voor een echte verandering in je leven en in jezelf wilt gaan, dan heb ook ik er zin in en gaan we samen die ontdekkingstocht aan… 

Lees verder


Ik heb mijn sporen in het leven verdiend als eigenaar van een boekhandel, van twee uitgeverijen, als vader van twee kinderen en levenspartner en als Zielsplancoach. Daarnaast schreef ik twee boeken over het Zielsplan; het tweede boek ( “De vrucht van stilte“) komt uit in de loop van 2024. In mijn werk als Zielsplancoach  laat ik me leiden door het contact met jouw ziel en door het contact met “boven”.

 
Hoe ik werk
Meestal heb je zelf al veel inzichten. Aan mij heb je veel als je behoefte hebt aan een compleet ander inzicht, een compleet andere levenshouding, meer focus en aan het zetten van praktische stappen.

Altijd haken we in op je wens en verlangen. Want met behulp van die twee ga je uiteindelijk “de kar” trekken. Vóór het consult krijg je huiswerk en desgewenst geef ik je ook na het consult graag huiswerk mee en begeleid je daarin zonder kosten een tijdje. 

Welke stappen je gaat zetten en hoe groot die stappen zijn, blijkt gaandeweg. Je voelt heel duidelijk dat ik daarbij op een stevige en betrokken manier achter en naast je sta. Ook mijn boeken “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent. De Magie van je Zielsplan” en “De Vrucht van stilte” (nog te verschijnen) zijn een steun en inspiratiebron voor je.

De waarde van het consult bepaal je achteraf zélf.

Meer informatie en contact
Meer informatie over mijn aktiviteiten vind je overal op deze site waarvan ik de initiatiefnemer ben. Wil je graag weten hoe ik mijn leven leef vanuit mijn zielsplan, lees dan mijn twee boeken. 
Wil je graag een kennismakingsgesprek of Zielsplanconsult? Stuur dan een mailtje. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Marie-Claire van der Bruggen (auteur)

Stervens-begeleidster

Als kind was ik me al bewust van een wereld die anderen blijkbaar niet konden waarnemen en waarin ik me heel erg op mijn gemak voelde. Ook heb ik altijd al een bepaalde fascinatie gehad voor het sterven en de dood. Tijdens en na het stervensproces van mijn vader in 2002, heb ik een aantal bijzondere ervaringen met hem mogen delen. Ik heb hiervan veel geleerd. In combinatie met datgene wat ik me allemaal nog herinner en informatie die ik van mijn gids Charion heb doorgekregen, heb ik een bepaalde visie ontwikkeld op het sterven en de dood. Hierover heb ik inmiddels zeven boeken en een viertal E-cursussen geschreven.

Ik heb een aantal jaren in een hospice en een kinderhospice gewerkt en een tijdje gewerkt als ritueel begeleider en bij een uitvaartonderneming. Ik heb al heel wat mensen mogen helpen met de oversteek naar Huis en doe dit nu nog steeds met heel veel liefde als spiritueel stervensbegeleidster.

Lees verder

Met dit alles hoop ik mensen te mogen inspireren om zich ook weer te gaan HerInneren wie ze werkelijk zijn en waar ze eigenlijk vandaan komen. Dat we meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ik vind het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood weg te nemen en mensen te helpen meer te genieten van het leven.

Meer informatie en contact
Meer informatie over mij en mijn werk vind je op mijn site. Of stuur mij een mail.

 

Ellen Scheffer (auteur en beeldend kunstenaar)

(Relatie)consult

In 1994 was ik heel gedreven en geïnspireerd bezig in mijn atelier, toen ik volkomen onverwacht in contact kwam met mijn spirituele gids. Die vertelde mij dat ik mensen zou gaan begeleiden als spiritueel coach en boeken zou gaan schrijven, iets waar ik totaal niet mee bezig was en wat me ook helemaal niet direct aansprak. Volgens mijn gids zou ik er veel hulp bij krijgen en het erg leuk gaan vinden. En ja, dat bleek te kloppen!

Maar ook voor mijn eigen ontwikkeling bleek het werken met mijn gidsen veel op te leveren. Met de hulp van mijn gidsen vond een intensief helingsproces plaats van de trauma’s die ik opliep in mijn jeugd en werden mijn energiekanalen geopend voor het spirituele coachingswerk dat ik kennelijk te doen had, voor het helpen van mensen bij het in contact komen met hun spirituele gids en voor het schrijven van vier boeken

Lees verder


Op dit moment schrijf ik regelmatig artikelen voor het online platform Nieuwetijdskind Magazine over tal van onderwerpen die gerelateerd zijn aan mijn boeken en geef ik als spiritueel coach  Zielsplanconsulten en sessies “Contact met je gids”.

 

Meer informatie en contact
Meer informatie over mijn leven en werk vind je op mijn site. Voor contact bel je me (024-6631704) of stuur je me een mail.

 

Ellen Janssen (zielenreis-begeleidster, reader en familie-opsteller)

(Relatie)consult

Ik zie en voel het leven als een levend schilderij waarbij donkere en lichte kleuren, licht- en schaduwkanten zich in een steeds wisselend palet aan ons vertonen. Aan mijn eigen levensschilderij schilderde ik voorheen als leerkracht op de basisschool, als ambulant begeleider en als coach bij kinderopvang; tegenwoordig doe ik dat als reader, familieopsteller en zielenreisbegeleider.
Als reader, familieopsteller en zielenreisbegeleider en op nog andere manieren ondersteun ik je in de benadering van vraagstukken die je hebt in relatie tot jezelf, tot de ander of tot je omgeving. Samen kijken we welke vorm van ondersteuning het meest passend is voor jou en je situatie om vervolgens je schaduw naar lichtpuntjes, licht en lichter leven te transformeren.

Lees verder

Meer informatie en contact
Meer informatie over mij, mijn werk en mijn andere activiteiten vind je op mijn site. Voor contact kun je mij bellen (06-22155439) of mij een mail sturen.

 

Noord-Brabant

 

Hans Kunneman (musicus, auteur en coach)

Er lopen twee rode draden in mijn leven: muziek en spiritualiteit. In mijn beleving zijn beiden verbonden. Muziek maken en spiritueel bewustzijn vragen beiden om een verbinding met je eigen innerlijk. Het meeste valt vanzelf op zijn plek, wanneer je je intuïtie en inspiratie durft te volgen. Met dat uitgangspunt coachte ik tussen 2009 en 2013 bij hogeschool Inholland meer dan vijfhonderd studenten in de minor “Vind je Bron”, een door mij ontwikkelde onderwijsmodule over zelfontwikkeling.

In mijn coaching praktijk kan ik je helpen bij je persoonlijke uitdagingen en het leren ontdekken van je zielsplan. Uitgangspunt daarbij is je te helpen je eigen innerlijke kracht aan te boren en eventuele problemen onbevreesd onder de loep te nemen. Is je innerlijke verbinding gelegd, dan volgen de oplossingen van nature.

Lees verder

Toen in 2015 bij mij prostaatkanker geconstateerd werd koos ik voor een alternatief pad. In mijn boek “Op weg naar Heling” beschrijf ik vanuit mijn eigen proces hoe – in geval van ziekte – het combineren van verschillende invalshoeken kan leiden tot spontane genezing.

Meer informatie en contact
Meer informatie over mij, over mijn consulten en over al mijn andere aktiviteiten vind je op mijn site. Wil je graag een kennismakingsgesprek of consult? Bel dan (0478-561225) of stuur een mailtje. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Chantalle Burgers (leefstijlarts en coach)

Hallo, ik ben dokter Chantalle.
Het leven is zo kostbaar en verdient het om voluit geleefd te worden zoals jij dat wilt. Zoals mijn op 30-jarige leeftijd overgegane zus altijd zei: “All we have is Now”.
Jou helpen om tot “voluit leven” te komen, dat zit echt in mijn bloed. Dat doe ik al jaren als huisarts in huisartsenpraktijken en in een psychiatrische instelling. In die tijd ben ik erachter gekomen dat het huidige zorgsysteem voor mij te knellend is daar er zo weinig tijd voor de patiënt is.

In mijn ervaring is niet de medicatie de beste medicijn, maar de werking die tijd, aandacht en bewustzijn op de patiënt hebben.
Er is echte aandacht en tijd nodig om helderheid te creëren in wat er nou precies met je aan de hand is. Wat de echte oorzaak of bron van klachten is. Die helderheid is noodzakelijk om je vervolgens bewust te worden van wat je hier zelf aan zou kunnen doen.

Lees verder


En als die helderheid en dat bewustzijn er is dan kan er energie en lef ontstaan om écht andere keuzes te gaan maken. Dan zie ik mensen door die andere keuzes zo énorm groeien in hun leven!

Die ervaring en dat besef heeft ertoe geleid dat ik me, naast mijn huisarts zijn, verder ben gaan specialiseren tot leefstijlarts en coach. Om jou op de juiste manier op meer aspecten van je leven te kunnen begeleiden en helpen: om jouw leven in die door jou gewenste stroomversnelling te brengen
Daarom heb ik “Dokter Chantalle” opgericht.

Ik begeleid je bij het zoeken naar wat goed is voor jouw lijf, jouw hoofd en jouw ziel zodat jij vol energie, kracht en plezier kunt gaan genieten van joúw leven!

Ben je er klaar voor om samen in de spiegel van jouw leven te gaan kijken?

Meer informatie en contact
Meer informatie over mij, over mijn coaching en over al mijn andere aktiviteiten vind je op mijn site. Wil je graag een kennismakingsgesprek of een consult of coaching door mij? Stuur een mailtje. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

Zuid-Holland

 

Michiel van der Pols (doorbraak-coach, spreker en auteur)

Ik heb vijfentwintig jaar gewerkt in het veiligheids-domein: ik was leidinggevende van de Nederlandse antiterreur-eenheid, ben uitgezonden geweest naar Irak en heb mij ingezet voor de verbetering van de veiligheid van de hardnekkigste probleemwijken van Rotterdam. Na een persoonlijke zoektocht help ik nu anderen met waar ik zelf veel moeite mee had in mijn leven: trouw zijn aan jezelf. Daartoe schreef ik twee boeken.

Met mijn doorbraakmethodiek heb ik in de afgelopen jaren honderden veteranen, militairen, politiemensen en andere hoog-risico professionals mogen helpen zichzelf terug te vinden waarbij alle mogelijke vraagstukken langskwamen: de eerste jeugdherinneringen, liefdesrelaties, familiedynamieken, affaires, verslavingen, verborgen verlangens, bijzondere ervaringen, pijnlijke gebeurtenissen, overwonnen hindernissen en nog niet gerealiseerde dromen.

Lees verder

De doorbraaksessie zelf is een intensieve en diepgaande coachsessie van vier uur waarbij je overzicht in je leven en heel veel zelfinzicht krijgt. De sessie is een unieke mix is van psychologie, spiritualiteit en NLP, gecombineerd met flinke dosis no-nonsense en mijn eigen rugzak aan persoonlijke ervaringen. Het is een snelle en impactvolle methodiek om de dynamiek tussen jouw hoofd en hart beter te begrijpen. Het geeft je zoveel zelfinzicht dat je eigenlijk niet meer anders wilt dan je hart volgen, omdat duidelijk is geworden dat de keuzes vanuit jouw overlevingsstrategie (hoofd) niet altijd de meest gelukkige waren. Hiermee doorbreek je de blokkade naar je gevoelswereld.

Meer informatie en contact
Voor meer informatie over mij, mijn werkwijze en het overzicht op al mijn activiteiten bekijk je mijn podcast of raadpleeg je mijn site. Voor contact bel je me (06-23268920) of je stuurt een mail.

 

 

Saskia Lequin (lichtwerker, zielsplan-, lichaams-, en leefstijlcoach)

Mijn passie is kinderen en volwassenen bij te staan die “dingen” horen en voelen en niet goed weten wat er allemaal met hen gebeurt waardoor ze moeite hebben met zichzelf en de wereld om hen heen.  Ik gebruik daarbij je lichaam als spiegel tot inzicht en verandering. Want jouw lichaam vertelt jou een verhaal. Het is een uitnodiging om weer back-on-track te komen…

Als lichtwerker en coach in aardse spiritualiteit  heb ik de gave jouw energietrilling in je lichaam te voelen, te vertalen en te verhogen. Die verhoging zet je aan om in beweging te komen en uit je patronen te stappen.

Ik help je daarbij door met behulp van wat ik in je lichaam waarneem, snel tot de kern van je probleem te komen waarbij ik als spiegel jouw weerstand reflecteer. Dit kan confronterend zijn en vraagt dan ook bereidheid van jou om jezelf in de spiegel aan te kijken.

Die spiegel kan ik voor je vertalen en uitdiepen in een leefstijladvies: een rapport over de blauwdruk van jouw energie met een zwakte/sterkte analyse van hoe je in het leven staat en over wat je valkuilen en uitdagingen zijn.

Lees verder


Durf je in die spiegel te kijken en die aan te nemen, dan volg je het pad van je ziel, leef je meer authentiek, krijg je meer plezier in je leven en geniet je er meer van: je leven voelt meer zinnig en zinvol aan.

 
Meer informatie en contact
Wil je meer informatie, kijk dan op mijn site. Wil je graag contact, bel mij dan (06-24761471) of stuur een mail.