Gratis Boek

 

Onderstaande vier boeken zijn een welkom-geschenk van de Zielsplancoaches van deze site. Je bestelt een van deze boeken door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief; in plaats van je achternaam vul je (een deel van) de titel van het door jou gewenste boek in.

Elfen van het Heldere licht (Marijke Vonk)

In de vorm van dertien sprookjes brengt Marijke Vonk enkele van de grote mystieke thema’s van het leven in het licht.

Waarom zijn wij op aarde? Wie zijn wij eigenlijk? Waar dient het leven voor? Wat is de hemel en wat is de hel? Ben ik de schepper van mijn leven?  Is het waar dat alles liefde is?

In heldere en begrijpelijke bewoordingen slaan de sprookjes een brug tussen hemel en aarde. Ze vertellen op een toegankelijke manier over het onbenoembare, over de wereld achter de zichtbare wereld die je kunt zien en horen als je achter de aardse werkelijkheid durft te kijken.

Het boek is een PDF (ook in boekvorm (10 euro en 2.50 euro porto) bestelbaar bij Pallasia.)

 

 

Allemaal Anders. Gesprekken met bijzondere mensen (Jeanette Peters)

Allemaal anders’ bevat de verhalen van prachtige, krachtige mensen, die geen boodschap hebben aan de vooroordelen en etiketten van onze maatschappij. Het zijn schijnbaar gewone, maar in feite heel bijzondere mannen en vrouwen, die allen hun eigen levenspad gevolgd zijn.

Toch gaat het ook in hún levens steeds om universele waarden als zelfontplooiing en groei, behoeften en gevoelens, ontmoeting en verbinding…

Het boek is een PDF (niet meer in boekvorm bestelbaar, tenzij tweedehands bij bol.com)

 

 

 

 

Wie bezielt mij. Het alledaagse bespiegeld (Jeanette Peters)

In “Wie bezielt mij” worden spirituele thema’s niet gezien als iets “heiligs” maar als iets alledaags: ze zijn er gewoon, in elk mensenleven. Ze kunnen mooi en verheven zijn, maar omvatten evengoed de emotionele ballast van angst, verdriet of boosheid. Van dát geheel een vruchtbare compost weten te maken, betekent groeien als mens. Vijftig korte en pakkende mijmeringen van twee tot drie pagina’s  van een scherpe en bevlogen waarneemster: Jeanette Peters

Het boek is een PDF (ook in boekvorm (10 euro en 2.50 euro porto) bestelbaar bij Pallasia.)

 

 

 

 

Spreken vanuit je Hart. Communiceren in het openbaar vanuit verbinding (Stef de Beurs)

In “Spreken vanuit je Hart” laat Stef de Beurs zien hoe en waarom het mogelijk is op een voor jou prettige wijze over te komen op je toehoorder(s) door met hen een open verbinding aan te gaan en je te laten horen vanuit je hart.

Een eenvoudige maar krachtige methodiek wordt aangereikt om te communiceren met anderen in een-op-een contacten, in vergaderingen of  voor een publiek.

Het boek is bestemd voor ieder met belangstelling voor zijn/haar persoonlijke ontwikkeling met betrekking tot authentieke en verbindende communicatie.

Voor beginners én gevorderden.

Het boek is een PDF (niet meer in boekvorm bestelbaar, tenzij als tweedehandsboek bij bol.com)