Retreat en Zielsplan

Om goed aan te kunnen voelen wat je Ziel graag met behulp van jou wil beleven, is het essentiëel dat je een goede verbinding met je Ziel hebt. Dat lukt het best wanneer je ontspannen, open en stil van binnen bent en je goed bij jezelf blijft: een retreat ondersteunt dit proces.

Al met een retreat van twee overnachtingen maak je jezelf even helemaal los van alles en iedereen: los van je werk, je relatie, je kinderen, je buurt, je huis en tuin en zo voort. Voor het contact met je ziel werkt de retreat het beste wanneer zij in de stilte van de natuur plaats vindt en de retreatplek zich in een natuurrijke omgeving bevindt. 

Je kunt voor je retreat natuurlijk de route naar Santiago de Compestela lopen en fietsen, maar het kan ook wat gemakkelijker met behulp van een retreatplek. Aansprekende en geschikte, in een overweldigende natuurlijke omgeving gelegen  retreatplekken vind je in het overzicht van retreatplekken.

Weet jij een geschikte retreatplek die je ook anderen gunt? Stuur ons een mail met een link naar de  site van de retreatplek. Onze dank daarvoor, mede namens iedereen die een goede, fijne en bijzondere retreatplek zoekt.

Of neem als bewoner deel aan het retreatproject van Uitgeverij Pallasia waar je ook zelf kunt wonen en werken.

 

 [/vc_column_text]