Het Leesweekend

Enkele keren per jaar biedt Jezielsplan.nl een Leesretreat in haar Natuurhuis in de bossen en bij de heide van Groesbeek bij Nijmegen aan: een weekend of een midweek. In de Leesretreat staan rust en ontspanning voorop, jezelf even helemaal los maken van alles, de dagelijkse routine loslaten en de ont-moeting met anderen. 

Hier komt een foto van het natuurhuis. 

Je neemt je lievelingsboek(en) of tijdschrift(en) mee, maar als je even geen zin hebt in lezen dan trek je je wandelschoenen aan en ga je er op uit de bossen in en de heide op of  je neemt deel aan een stiltewandeling of aan een lezing over het Zielsplan door Zielsplancoach Rinus Roland, tevens de gastheer. De laptop laat je thuis en tijdens je verblijf is de Wifi uitgeschakeld.

’s Ochtends staat het ontbijt klaar, ’s middags is er een maaltijdsoep met brood en ’s avonds wordt er gezamenlijk gekookt en afgewassen. Fruit, koffie, thee en de keuken zijn gedurende de gehele retreat vrijelijk beschikbaar.

De groepsgrootte is drie of vier mensen en je hebt een tweepersoonskamer of een kamer voor jezelf alleen. 

De datums in 2024:
Aankomst dinsdag 17 september, vertrek vrijdag 20 september
Aankomst donderdag 26 september, vertrek zondag 29 september
Aankomst dinsdag 29 oktober, vertrek vrijdag 1 november

In 2025 komen er weer andere datums, je kunt vrijblijvend voorkeursdatums doorgeven, dan kunnen we daar rekening mee houden. Geef vooral aan of je belangstelling hebt voor een midweek, een weekend en al of niet in een vakantieperiode.

De prijzen
225 euro voor een tweepersoonskamer (met twee personen op één kamer)
375 euro voor een eenpersoonskamer indien beschikbaar (een kamer voor alleen jezelf)

Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW 

Aanmelden
Je meldt je aan door het sturen van een mail. Vermeld in de mail je adres- en contactgegevens, op wiens naam de factuur gesteld moet worden en voor welke leesretreat je je aanmeldt.

We sturen je een factuur zodra de minimumgroepsgrootte van drie mensen bereikt is; je deelname is bevestigd wanneer je de factuur binnen drie dagen betaald hebt. Annuleren is mogelijk waarna 50 % van het bedrag gerestitueerd wordt. Restitutie van het vollédige bedrag vindt plaats indien de minimum groepsgrootte van drie personen alsnog bereikt wordt door aanmelding van iemand anders.