Klik op titel of auteur of scroll omlaag

 
Bruggen, Marie-Claire van der
Het sprookje van de dood
Een kijkje in de Hemel
Spirituele stervensbegeleiding. Van Ziel tot Ziel
De terugkeer naar Huis
ZielsGelukkig. Her-Inneren wie je werkelijk bent
Licht & Liefde. Thuiskomen bij Jezelf
Er was eens een Zieltje

Kunneman, Hans
Op weg naar Heling. Genezen op eigen kracht

Pols, Michiel van der
Ik zweer trouw. Jezelf zijn in een uniforme wereld
De doorbraak. De weg terug naar jezelf

Roland, Rinus
Geniet van het leven waarvoor je geboren bent. De Magie van je Zielsplan
De Vrucht van Stilte (najaar 2024)
 
Scheffer, Ellen
Vederlicht. Leven en werken met spirituele gidsen
Licht op je levenspad, zicht op je zielsplan
Van ziek zijn word je beter. Luisteren naar een verborgen boodschap
Zelfdoding in het licht van de ziel

Marie-Claire van der Bruggen-Het sprookje van de dood

Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op Aarde ervaren door de ogen van een ziel, en tenslotte: hoe ervaart een ziel het sterven, ofwel de terugkeer naar Huis.

Dit alles wordt op een leuke en eenvoudige manier verteld. Je wordt door het Zieltje meegenomen op haar grote avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis die je misschien opnieuw laat ontdekken wie 

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen 

Lees verder


je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Marie-Claire van der Bruggen (1969) was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin ze zich heel erg op haar gemak voelde. Na een lange zoektocht en met behulp van haar gids Charion heeft ze antwoord gevonden op veel van haar vragen. Met haar boeken wil ze mensen inspireren om zich weer te gaan herinneren wie ze werkelijk zijn en waar ze vandaan komen. Ze vindt het vooral heel belangrijk om angst rondom de dood weg te nemen.

Nog meer informatie of bestellen

 

Marie-Claire van der Bruggen-Een kijkje in de hemel

In “Een kijkje in de Hemel…” herbeleeft Marie-Claire van der Bruggen de laatste levensdagen van haar vader en deelt zij een aantal bijzondere ervaringen met hem. Beiden zijn daardoor in staat het overgaan als een ontroerende en dankbare beleving te ervaren.

Enige tijd na zijn overlijden komen Marie-Claire en haar vader weer in contact met elkaar. In de reeks gesprekken die zich dan tussen hen ontvouwt, krijgen wij meer duidelijkheid over wat er allemaal met ons gebeurt tijdens ons sterven en hoe het met ons verder gaat na onze dood…

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder

Marie-Claire van der Bruggen (1969) was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin ze zich heel erg op haar gemak voelde. Na een lange zoektocht en met behulp van haar gids Charion heeft ze antwoord gevonden op veel van haar vragen. Met haar boeken wil ze mensen inspireren om zich weer te gaan herinneren wie ze werkelijk zijn en waar ze vandaan komen. Ze vindt het vooral heel belangrijk om angst rondom de dood weg te nemen.

Nog meer informatie of bestellen

 

 Marie-Claire van der Bruggen-Spirituele stervens-begeleiding. Van Ziel tot Ziel

Sterven is een van de belangrijkste fasen in het leven. Op het moment dat iemand te weten komt dat hij zal gaan sterven verandert er plotseling van alles. Niet alleen lichamelijk en geestelijk, maar zeker ook op zielsniveau. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk tijdens het stervensproces en daarna. En wat is belangrijk om hierbij te doen, maar zeker ook te laten, gezien vanuit de ziel.

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

 

Lees verder


Dit boek is bedoeld voor iedereen die graag iets meer wil weten over spirituele stervensbegeleiding, het stervensproces en wat er gebeurt na de dood. Maar eigenlijk is het belangrijke informatie voor iedereen, want vroeg of laat krijgt ieder mens te maken met het sterven van anderen en tenslotte van zichzelf….
Thema’s die o.a. aan bod komen zijn: wat heeft een stervende nodig, wat gebeurt er op zielsniveau als we sterven en daarna, kinderen en de dood, ondersteunende middelen, communicatie en empathisch luisteren, afscheidsrituelen, palliatieve sedatie, euthanasie, de laatste verzorging en rouw.

De rode draad in dit boek is de overtuiging van Marie-Claire van der Bruggen dat we meer zijn dan alleen maar een lichaam: zij wil graag mensen helpen zich weer te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn, dat de dood niet het einde is maar een terugkeer naar daar waar we eigenlijk vandaan komen. Zij  vind het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood weg te nemen en ook anderen te leren om op zielsniveau stervenden op een mooie en waardevolle manier te begeleiden met de oversteek naar Huis.

Nog meer informatie of bestellen

 

Marie-Claire van der Bruggen-De terugkeer naar Huis

In “De terugkeer naar Huis” zul je gaan ontdekken wat er op zielsniveau allemaal met je gebeurt als je het aardse lichaam hebt losgelaten en weer terugkeert naar Huis. Wat staat je dan allemaal te wachten en hoe ziet het ‘leven’ er daar uit. Het boek is als het ware een reisgids voor je ziel. 
Bij veel dingen die je leest, zal er een gevoel van herkenning door je heen gaan en dan zul jij je beseffen dat je dit alles allang wist. Je gaat je de dingen weer herinneren die je diep van binnen altijd al geweten

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


hebt, want je ziel is het nooit vergeten. En dat is de ware Terugkeer naar Huis……

Over haar eigen her-inneringen zegt Marie-Claire van der Bruggen: “Iedereen heeft jeugdherinneringen. Ik natuurlijk ook, maar die van mij gaan een heel stuk verder terug en deze wil ik in dit boek graag met jullie delen. Ik kan me namelijk het sterven tijdens mijn vorige leven, de terugkeer naar Huis (zoals ik dat noem), het verblijf daar, de keuze voor dit leven, de indaling in dit lichaam en het geboren worden allemaal nog glashelder herinneren. Door deze herinneringen en allerlei andere bijzondere ervaringen, weet ik dat de dood niet echt bestaat. Het is eigenlijk de overgang naar een andere dimensie. Je gaat als het ware weer terug naar de plek waar je eigenlijk vandaan komt.”

Marie-Claire van der Bruggen hoopt met dit boek de angst voor het sterven en de dood weg te mogen nemen en mensen zich ervan bewust te laten worden dat liefde eeuwig is en ons voor altijd blijft verbinden. Liefde houdt niet op bij de dood!

Nog meer informatie of bestellen

 

Marie-Claire van der Bruggen-ZielsGeluk-kig. Her-Inneren wie je werkelijk bent

In dit boek van Marie-Claire van der Bruggen beseft de ik-figuur dat zij niet echt van haar leven hier op aarde kan genieten en dat gaat haar steeds meer tegenstaan. Temeer omdat zij het gevoel heeft meer te zijn dan alleen maar een lichaam. Langzaam maar zeker komt de herinnering naar boven aan wie zij werkelijk is en waar zij eigenlijk vandaan komt. Dit besef veroorzaakt heimwee en maakt het leven op aarde nog moeilijker.

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


De ik-figuur maakt een lange wandeling rond een bosvijver en ontmoet daar een aantal figuren-engelen en gidsen- die haar stuk voor stuk advies geven over hoe zij haar leven op aarde gelukkiger en aangenamer kan maken tot het moment waarop zij naar Huis gaat.
Dat zijn wijze lessen. Niet alleen voor de ik-figuur, maar voor iedereen die op dezelfde zoektocht is en met dezelfde vragen worstelt. Als je ernaar streeft om de adviezen in praktijk te brengen, dan kun je het hoogste doel op aarde bereiken: ZielsGelukkig zijn. Dan creëer je Thuis op aarde.

ZielsGelukkig geeft aan de hand van een aantal kernbegrippen een heel andere kijk op leven, sterven en dood. Het is een troostrijk boek met wijze lessen voor wie graag voor zijn geluk het heft in eigen hand neemt.

Nog meer informatie of bestellen

 

Marie-Claire van der Bruggen-Licht en liefde. Thuiskomen bij jezelf

Licht en Liefde vind je overal. In jou en om je heen. Soms is het moeilijk om het te zien en te ervaren, maar het is er altijd.
Dit boek van Marie-Claire van der Bruggen zal je leven verrijken doordat het boek je helpt je Her-Inneren wat je diep van binnen al weet maar bent vergeten. Want alles wat je in dit boek leest, weet je op zielsniveau echt allemaal al.

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


In het boek staan mooie wijsheden voor iedereen die op zoek is naareen vervullend en gelukkig leven. Je zult tijdens het lezen vaak een gevoel van herkenning ervaren. Dat is dan jouw eigen Innerlijk Weten wat ontwaakt en dit kan je heel veel vreugde en een geluksgevoel geven. Het zal je als ziel doen groeien en je helpen Thuiskomen bij Jezelf…

Marie-Claire van der Bruggen (1969) was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin zij zich heel erg op haar gemak voelde. Hier op aarde voelde ze zich niet erg thuis en had vaak een vreemd soort van heimwee naar iets wat ze niet goed kon verwoorden. Na een lange zoektocht en met behulp van haar gids Charion heeft ze uiteindelijk antwoord gevonden op veel van haar levensvragen.Het is haar wens om met haar ervaringen mensen te inspireren zich te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn en waar ze eigenlijk vandaan komen. Dat ze meer zijn dan alleen maar een lichaam!

Nog meer informatie of bestellen

 

Marie-Claire van der Bruggen-Er was eens een Zieltje…

“Er was eens een klein Zieltje, dat van bovenaf de aarde bekeek. Ze was erg onder de indruk van zich daar beneden allemaal afspeelde en het leek haar geweldig om daar ook te zijn. Elke dag rende ze naar de plek van waaruit ze de aarde goed kon overzien en steeds zuchtte ze diep: ‘Kon ik daar ook maar naartoe…'”

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


Dit bijzondere kinderboek gaat over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden en op aarde te leven. En hoe ervaart een ziel het sterven oftewel de terugkeer naar Huis. Je wordt door het Zieltje meegenomen op haar grote avontuur en het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen!

 
Nog meer informatie of bestellen

 

Hans Kunneman-Op weg naar heling. Genezen op eigen kracht

In 2015 werd bij Hans Kunneman prostaat-kanker geconsta-teerd. In plaats van de reguliere aanpak heeft hij een ander pad gekozen. Inmiddels is hij volkomen genezen zonder operatie of bestraling. Dit boek is bedoeld om je te inspireren om vanuit je eigen kracht een weg te zoeken naar heling. Het gaat er om het zelfhelend vermogen van je lichaam vrij te maken. Dat bereik je door bewust te leren omgaan met wat je ontkracht en waar je kracht aan ontleent. Het boek werkt toe naar het inzicht dat voor Kunneman de ommekeer bleek: liefde is de dragende kracht in het universum. Waar je liefde niet kunt toelaten 

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


ontstaat disbalans. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Naarmate je oude pijnlagen ontdekt en weet te transformeren, maak je de weg vrij voor het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Nog meer informatie of bestellen

 

Michiel van der Pols-Ik zweer trouw. Jezelf zijn in een uniforme wereld

Michiel van der Pols (1977) leidde de antiter-reureenheid van het Korps Mariniers, is uitgezonden geweest naar Irak en heeft zich jarenlang ingezet voor de verbetering van de veiligheid in het hart van de probleemwijken van Rotterdam. Nu helpt hij als doorbraakcoach militairen, politie- en brandweermensen, handhavers en andere hoog-risico professionals die zich inzetten voor de veiligheid van anderen maar in dit werkveld vastgelopen zijn.

Op basis van de vele coachgesprekken die hij de afgelopen vijf jaar 

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


met hen heeft gehad, deelt hij in dit boek waardevolle en vernieuwende inzichten over hoe psychische problemen in dit bijzondere werkveld geheeld en mogelijk voorkomen kunnen worden. Naast zijn eigen levensverhaal vertellen zeven (voormalig) hoog-risico professionals zelf ook hún verhaal. In combinatie met de vele voorbeelden uit zijn coachpraktijk geeft dit boek een unieke inkijk in dit complexe werkveld en in de ziel van degenen die hier werkzaam zijn. Dit boek is geschreven voor iedereen die begaan, werkzaam of betrokken is bij de krijgsmacht, politie, brandweer of een ander hoog-risico beroep en het mentale welzijn van de mens in deze sector belangrijk vindt.
 

Nog meer informatie of bestellen

 

Michiel van der Pols-De doorbraak. De weg terug naar jezelf

Vijfentwintig jaar heeft Michiel van der Pols diverse bijzondere functies bij de Nederlandse overheid vervuld. Bij het Korps Mariniers is hij als officier uitgezonden geweest naar Irak, gaf hij leiding aan de antiterreureenheid en leefde hij een leven als in een spannend jongensboek. Vervolgens werkte hij jarenlang aan het verbeteren van de veiligheid in de hardnekkigste probleemwijken van Rotterdam. Hij stond stevig in zijn schoenen, was zelfverzekerd en leefde een ogenschijnlijk geslaagd leven.

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


Dit krijgt echter een totaal andere wending op het moment dat hij zijn soulmate Linda ontmoet. Een roerige periode volgt, want Michiel is getrouwd en heeft zijn leven gebouwd op de rollen die hij jarenlang onbewust zorgvuldig speelde. Hij kan zich niet meer verschuilen achter de rol van geslaagde man, militair en veteraan. Door de ontmoeting met Linda verandert álles en gaat hij op zoek naar het hoe en waarom van zijn leven.

De haarscherpe analyses die hij in zijn werk bij complexe opdrachten maakte, besloot hij van zijn eigen leven te maken. Laag voor laag van pelt hij zijn geschiedenis af en komt hij onder andere op het pad van paragnosten, vorige levens en mystieke gebeurtenissen. Hij krijgt zijn antwoorden en meer. De zoektocht verandert zijn perspectief op zichzelf, anderen en het leven volledig. Hij hervindt zichzelf en laat nu een kant zien die hij nooit eerder heeft kunnen en durven laten zien – dát is De Doorbraak.

Michiel heeft op alle fronten het roer van zijn leven volledig omgegooid. Hij heeft zijn baan opgezegd en helpt nu anderen met de zoektocht naar zichzelf. Michiel ontvangt in zijn coachpraktijk cliënten die in één sessie van drie uur hún Doorbraak bereiken. In dit enerverende boek is een werkboek opgenomen waarmee je de Doorbraakmethodiek kunt toepassen op jezelf. Michiel loodst je met inspirerende voorbeelden langs de twaalf hoofdvragen, waarmee de oorzaken van de disbalans in jouw dagelijkse bestaan worden blootgelegd. De antwoorden geven je een glashelder inzicht, waarmee je zelf de richting vindt om weer in balans te komen. Je leert wie je écht bent en wat je hier op aarde komt doen. Je komt weer in contact met jezelf…

Nog meer informatie of bestellen

 

Rinus Roland-Geniet van het leven waarvoor je geboren bent

In “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent. De Magie van je Zielsplan” gaat zielsplancoach Rinus Roland helder en duidelijk en met vele voorbeelden in op vragen als waarom wij op aarde komen, waarom wij allemaal een geheel eigen levenspad volgen, hoe ons Zielsplan de verborgen melodie van ons leven vormt en hoe wij deze melodie kunnen herkennen en volgen met ons Gevoels-geleidesysteem. Met de Wet van resonantie, de Wet van aantrekking en de Wet van harmonie zijn we in staat om dan ons Zielsplan te verwezenlijken.

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder

In het voorlaatste deel van het boek wordt tevens ingegaan op de vraag wie wij werkelijk zijn waarbij onze betekenis als medeschepper van het universum wordt toegelicht en benadrukt. Het boek eindigt met een vraag-en-antwoordspel waarbij een aantal onderwerpen worden belicht die vaak bij een zielsplanconsult of in een workshop, cursus of jaartraining aan de orde komen.

Andere thema’s uit het boek zijn: Holding en Basisvertrouwen, betekenis en werking van contrast, slachtoffer- en schepperschap, Ego- en Zielsbewustzijn, het punt van Ommekeer, ons Gevoelsijkpunt, de Imperfecte perfectie en Rusten in het Nu. En daarnaast nog onderwerpen als bewustzijn van dingen, planten, dieren en mensen, Aandacht schenken en Aandacht ontvangen, intentie, de Waarnemer en de Goddelijke vonk.

Nog meer informatie of bestellen

 

Ellen Scheffer-Vederlicht. Leven en werken met spirituele gidsen

In dit boek nodigt Ellen Scheffer mensen uit om meer te gaan samen-werken met hun onzichtbare geestelijke begeleiders. Wij worden allemaal begeleid door spirituele gidsen, of we dat nu beseffen of niet. Deze willen heel graag dat we hun aanwezigheid meer bewust worden en met hen gaan samenwerken. Ons leven kan dan met hun steun veel plezieriger en soepeler verlopen  Door contact te zoeken met deze persoonlijke gidsen en onze innerlijke leiding te volgen, kunnen we bovendien onze geestelijke ontwikkeling enorm versnellen. Met hulp van haar gidsen schreef Ellen Scheffer dan ook dit boek, waarin vragen  

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


beantwoord worden als: hoe begeleiden gidsen ons en op wat voor manier kunnen wij contact maken? Wat is het doel van ons leven en hoe denken onze gidsen over thema’s als: ‘Reïncarnatie’, ‘Wij zijn allemaal één’, ‘Je creëert je eigen werkelijkheid’ en op welke wijze moeten we deze denkbeelden toepassen in ons dagelijks leven?’Het is niet voor niets dat we juist in deze tijd van grote veranderingen in ons bewustzijn worden opgeroepen samen te werken met onze gidsen. Wanneer wij door die samenwerking ons eigen bewustwordingsproces weten te versnellen, dan dragen we op een positieve manier bij aan de veranderingsprocessen van onze wereld.

Nog meer informatie of bestellen

 

Ellen Scheffer-Licht op je levenspad-Zicht op je Zielsplan

In dit boek gaat Ellen Scheffer in op de vraag waarom wij als ziel ervoor kiezen om naar de aarde te komen, hoe wij ons op ons verblijf op aarde voorbereiden door het maken van een ziels- en levensplan, samen met onze gidsen, en hoe wij de tijd tussen onze verschillende levens in doorbrengen.
In haar boek belicht zij onderwerpen als zielsopdracht en levensthema’s, bestemming en vrije wil, zielenleeftijd en levenskeuze, de verbinding tussen lichaam en ziel, het zielsplan van mens en dier, lichtwerkers, de nieuwe aarde, werk, gezondheid, liefdes- en familierelaties en vele andere thema’s. Daarnaast wordt de belangrijke rol van onze gidsen als 

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


begeleiders op ons levenspad besproken: welke vormen van contact met hen zijn mogelijk, wat gebeurt er ’s nachts, het opruimen van oude ballast, op eigen benen staan en andere onderwerpen.
Hoe ons ziels- en levensplan in ons leven daadwerkelijk gestalte krijgt wordt beeldend weergegeven door een tiental levensverhalen en door ervaringen uit haar eigen leven en uit haar praktijk als spiritueel coach.
Met ”Licht op je levenspad” reikt Ellen Scheffer ons een nieuw perspectief op ons bestaan aan; zij hoopt daarmee te bereiken dat wij ons beter kunnen herinneren wie wij in werkelijkheid zijn en dat wij gemakkelijker en met meer plezier onze bestemming als ziel op aarde kunnen verwezenlijken…

Nog meer informatie of bestellen

 

Ellen Scheffer-Van ziek zijn word je beter

In dit boek gaat Ellen Scheffer in op de vraag hoe we kunnen leren luisteren naar de verborgen boodschap die in ziek zijn voor ons persoonlijk besloten ligt. 
“Van ziek zijn word je beter” bevat verhalen van mensen, therapeuten, een arts en ervaringsdeskundigen die laten zien hoe je meer licht en liefde in je leven kunt ervaren door je ziekte in te zetten voor een proces van heling. In elk verhaal komt naar voren hoe het levensthema ‘ziekte en gezondheid’ een wezenlijk onderdeel vormt van het plan waarmee we als ziel naar de aarde komen om ervaring op te doen en ons verder te 

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder


ontwikkelen.

Daartoe belicht Ellen Scheffer onderwerpen als: wat is gezondheid en wat is ziekte, voordelen van ziek zijn, het ziels- en levensplan, gezondheid en de maatschappij, reguliere- en alternatieve geneeswijzen, spontane genezing, bijna-doodervaring, dromen, immuunsysteem en zelf genezend vermogen, de rol van vergeving, de kindertijd, trauma en vorige levens, stress, burn-out en depressie, kanker en vele andere thema’s…
Vanuit een oprechte betrokkenheid en liefde voor jezelf kun je, aan de hand van dit boek, op zoek gaan naar de diepere betekenis van jouw gezondheidsvraagstukken. En zo kun je van ziek zijn uiteindelijk beter worden…

Nog meer informatie of bestellen

 

Ellen Scheffer-Zelfdoding in het licht van de Ziel

Met haar boek reikt Ellen Scheffer aan nabe-staanden nieuwe perspec-tieven en een andere benade-ringswijze ten aanzien van zelfdoding aan, neemt zij schuldgevoelens bij hen weg, geeft mensen met zelfdodingplannen een nieuwe en andere, meer zinvolle kijk op hun leven en ontsluit nieuwe wegen voor therapeuten.
In veertien gesprekken laat zij nabestaanden, mensen die een poging tot zelfdoding deden en therapeuten uit het alternatieve circuit aan het woord komen. Het beladen onderwerp zelfdoding wordt op een toegankelijke en persoonlijke manier belicht in alle interviews. Ellen Scheffer gaat daarbij uit van de gedachte

Klik onder op “Lees verder” voor meer informatie of voor bestellen

Lees verder

 

 dat we een ziel hebben die na de dood voortleeft en die steeds opnieuw incarneert om op aarde ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen.

Nog meer informatie of bestellen