Gelderland     Nijmegen          Rinus Roland                www.pallasia.nl

 

Rinus Roland (Gelderland-Nijmegen)

Als Zielsplancoach kom ik het best tot mijn recht bij mensen die een heel diep verlangen hebben een draai aan hun leven en aan zichzelf te geven. 

Ik zie je daarbij als iemand die zichzelf ervaart als een mysterie en een wonder dat erop wacht onthuld en bewonderd te worden: door jou! Én als iemand voor wie plezier in zijn leven belangrijk is en die van zijn leven wil genieten. Inzicht in je Zielsplan helpt daarbij enorm, vooral als je die inzichten combineert met het daadwerkelijk zetten van grote en kleine stappen in je leven: ik houd ervan met mensen de “diepte” in te gaan, maar ben tegelijk ook heel erg praktisch ingesteld.

Als jij voor een echte verandering in je leven en in jezelf wilt gaan, dan heb ook ik er zin in en gaan we samen die ontdekkingstocht aan…

Ik heb mijn sporen in het leven verdiend als succesvol eigenaar van een boekhandel, van twee uitgeverijen, als vader en levenspartner en als Zielsplancoach. In mijn werk als zielsplancoach  laat ik me vooral leiden door mijn contact met mijn ziel en met “boven”, daar maak ik dan ruimte voor.