“Geniet van het leven waarvoor je geboren bent. De Magie van je Zielsplan”

Schrijf mee…

 

Inhoudsopgave
Inleiding: het boek
Jouw bijdrage
Onze bijdrage
Aanmelden
Disclaimer

Inleiding: het boek

In maart 2021 verscheen bij Uitgeverij Pallasia het boek “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent. De Magie van je Zielsplan”.
We nodigen je uit om aan de volgende editie van het boek mee te schrijven door je belangrijkste inspiratiebron en levenservaring met ons te delen en de ermee door jou opgedane levenswijsheid.
We waarderen je bijdrage enórm: levenswijsheid opdoen is een grote klus en schrijven is een hele kunst! Onze dank voor jouw bijdrage gieten we dan ook graag in de vorm van een beloning.
 
In het boek “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent. De Magie van je Zielsplan” worden vanuit het Zielsplan, vanuit de Wet van Aantrekking en vanuit het Gevoels-geleidesysteem handvatten aangereikt. Met behulp daarvan kun je gemakkelijker de schepper van je eigen leven worden en beter van je leven genieten.
Het boek geeft daartoe niet alleen diepe inzichten; het is tevens door de vele praktische voorbeelden een verwarmende en verrijkende Inspiratiebron. In ieder geval voor hen die de handvatten ook daadwerkelijk willen gaan benutten.
Een extra handvat biedt het laatste hoofdstuk van het boek: een vraag- en antwoordspel gebaseerd op de ervaringen van Zielsplancoach Rinus Roland, tevens de schrijver van het boek en eigenaar van Uitgeverij Pallasia.
 

Jouw bijdrage

Je leven bevat altijd wel ergens een gebeurtenis waardoor je diep geraakt werd. Hierover  schrijf je een stuk van 300 tot 500 woorden. 
Als je dat fijn vindt, dan kun je je bij het schrijven laten inspireren door het boek te bestellen en te lezen, door  het eerste hoofdstuk uit het boek te lezen óf door de zeer uitgebreide inhoudsopgave te bekijken.

 

En dan…
Als je stuk binnenkomt, dan kijken we of het stuk geplaatst wordt. Als het geplaatst wordt, dan wordt het op de site geplaatst (met jouw toestemming) of het wordt in het boek opgenomen, eveneens met jouw accoord.
 
Stukken op de site worden níet geredigeerd, stukken voor het boek wél.
 

Stukken voor de site
Bij de eventuele bijdrage voor de site komt je voornaam en je naam, de omschrijving in maximaal vijf woorden van wat je doet, de naam van je eventueel bedrijf en de naam van je site als je die hebt.
 
 
Stukken voor het boek
Eventuele stukken voor het boek worden geredigeerd op taal, spelling en grammatica en op leesbaarheid.
Daarna krijg je het geredigeerde terug voor je accoord waarna er nog een keer iets door jou veranderd kan worden wat dan weer wel door ons geaccordeerd moet worden.
 
Zijn we accoord voor opname in het boek, dan komt bij je bijdrage je voornaam en je naam; achterin het boek komt een overzicht van alle deelnemers met je volledige naam, de omschrijving in maximaal vijf woorden van wat je doet, de naam van je eventueel bedrijf en de naam van je site als je die hebt.
Je bijdrage wordt ook op de site opgenomen.
 
Zijn we niet accoord voor opname in het boek, dan wordt je bijdrage op de site geplaatst.
 
Door accoord te gaan, doe je afstand aan Uitgeverij Pallasia van alle rechten als auteur, behalve van het recht dat als je in het boek opgenomen wordt, dat dat gebeurt op bovenstaande wijze.
 

Onze bijdrage

Word je stuk niet op de site of in het boek geplaatst, nergens dus, dan krijg je een voorkeursrecht als bezoeker van het symposium over het boek én je krijgt een uitnodiging voor het doen van een voorstel voor het geven van een lezing of workshop op het symposium over het boek dat op een zaterdag in …. plaats zal vinden.

Word je stuk op de site geplaats, dan krijg je het boek gratis en zonder verzendkosten.
Daarnaast krijg je een voorkeursrecht én 50 % korting als bezoeker van het Symposium over het boek dat ergens in 2021 gaat plaatsvinden op een zaterdag. De kern van het symposium bestaat uit een reeks lezingen en workshops. Tot slot krijg je een uitnodiging een voorstel te doen voor het geven van een lezing of workshop op het symposium. 

Word je stuk in het boek geplaatst, dan krijg je eveneens het boek gratis en een voorkeursrecht met 50 % korting voor het symposium. Daarnaast krijg je een uitnodiging voor een gratis ontmoetingsbijeenkomst, een leuke en fijne dag, op een zaterdag met alle andere medeschrijvers in een in het bos gelegen herberg. De lunch is daarbij eveneens gratis. En ook jij krijgt een uitnodiging voor het doen van een voorstel voor een lezing of workshop op het symposium. 

Aanmelden

Stuur je tekst met een mail t.a.v. Rinus Roland.

Disclaimer

Wanneer de afspraken over jouw en onze bijdragen onverhoopt niet duidelijk genoeg zijn en we komen niet tot een vergelijk, dan vervallen alle afspraken tussen ons. Er zijn dan wederzijds geen rechten en verplichtingen meer, eventuele bijdragen op de site worden direkt verwijderd en bijdragen aan het boek bij een volgende druk.