Ontmoetings- en samenwerkingsplatform van Uitgeverij Pallasia 

Deze site is een ontmoetings- en samenwerkingsplatform voor Zielsplancoaches én voor allen die geïnteresseerd zijn in wat een Zielsplan is, in wat een Zielsplan voor hen zou kunnen betekenen en in hoe je je Zielsplan kunt volgen, al of niet met behulp van een Zielsplancoach.

De site is een initiatief van Uitgeverij Pallasia ter ondersteuning van jou bij het volgen van je Zielsplan en ter ondersteuning van het werk van Zielsplancoaches. Wil je graag deelnemen aan dit ontmoetings- en samenwerkingsplatform (daar zijn geen kosten en verplichtingen aan verbonden), stuur dan een mail.

Rinus Roland, de initiatiefnemer

In mijn werk voor Uitgeverij Pallasia en als Zielsplancoach heb ik mogen ervaren wat voor uitdaging het is om jezelf vanuit je uniekheid neer te zetten in de wereld en hoe je daarvan al doende kunt genieten en er plezier in hebben.

Ik vind het fijn Zielsplancoaches en anderen te ondersteunen in hun levenspad met behulp van deze site en op vele andere manieren. Zodat we allemaal gemakkelijker een zinnig, zinvol, plezierig, ontspannen en gelukkig leven kunnen leiden, iets wat ik iedereen toewens…