Je boekpresentatie

 

Je boek presenteren aan de buitenwereld is een héél speciaal moment in je leven waarop je trots en blij mag zijn met jezelf. Je laat het beste in jezelf zien aan de buitenwereld, je zet een grote stap in je Zielsplan. En dat mag gevierd worden! Er zijn veel manieren, klein en groot, waarop je je boek kunt gaan presenteren en we helpen je daarbij graag. 

Met een “gewone” presentatie bereik je op lokaal en regionaal niveau al veel. Maar met een Symposium rondom het thema van je boek schitter je een dag lang en maak je jezelf op een mooie en bijzondere manier ook landelijk en onder geheel nieuwe doelgroepen zichtbaar. Een symposium heeft zo’n sterke impact doordat het een langdurige en zeer intensieve ontmoetings-, netwerk-, verrijkings- en inspiratiedag voor jezelf  en voor al jouw genodigden en voor alle andere belangstellenden is.

Wij hebben een rijke ervaring in het organiseren van symposiums en stellen die ervaring graag beschikbaar aan jou voor de presentatie van je boek. Neem contact met ons op en we kijken samen of de organisatie van een symposium door Pallasia voor jou kan werken en hoe je daarbij het inkomsten/kostenplaatje positief kunt houden!

Voor een overzicht van eerdere door Uitgeverij Pallasia georganiseerde symposiums klik je hier.