Individule Zielsplanconsulten

Chantalle

Hoi Rinus,
Dankjewel voor je mail en het prachtige consult van vorige week. Het heeft een diepe indruk op me gemaakt.
Ik heb inmiddels al met meerdere mensen gesproken over de lemniscaat en het zelfs al gebruikt tijdens een coachingsgesprek. Het werkt echt heel verhelderend voor en ook bij anderen raakt het echt iets. Een prachtig hulpmiddel.
Verder heb ik allerlei plannen voor mijn eigen magische plek. Ik ga vrijdag starten om dat lekker vorm te gaan geven. Ook is er een diepe rust over me heen gekomen die heerlijk werkt voor me.
Nogmaals heel veel dank voor deze prachtige en bijzondere coaching

Karin

Beste Rinus.
Ik wil je héél hartelijk bedanken voor het zielsplanconsult: een waardevolle praktische inspiratie die ik bij de vijver én in mijn leven kan toepassen.
Heel bijzonder hoe je vol geduld en afstemmend op het “hoger bewustzijn”, mij hierin hebt willen begeleiden. Fijne dagen waren het!
Veel liefs aan jou (en ook aan de vogeltjes en eekhoorns niet te vergeten)!

Christian

Sinds ik naar Santiago de C ben gelopen, ben ik meer in het vertrouwen gaan leven en geloof ik in de synchroniciteit. Zo is het boek van Rinus op mijn pad gekomen. Je krijgt wat je nodig hebt. Ik heb de uitdaging aangenomen en een zielsplantraject doorlopen. Daardoor ben ik nu bezig om stappen te zetten in een richting die me écht gelukkig maakt. Daar wil ik verandering in brengen. Mijn baan is slechts een middel om mijn rekeningen te betalen. Mijn ambitie is groter, ik volg nu mijn hart, het kent de weg.

Bettina

Ik ben Rinus heel dankbaar. Door onze sessie ben ik me bewust geworden van mijn taak. Dat helpt me om moedig te zijn en iets te doen wat ik niet heel makkelijk vind.

Het samenzijn vond ik heel ontspannen en Rinus heeft 300% tijd en aandacht gehad voor mij.

Bettina

Petra

Het zielsplanconsult bij Rinus heeft een  bijzondere indruk  op mij gemaakt, twee  fijne dagen waarin dat naar boven komt wat al in mij aanwezig was maar gezien en gehoord wilde worden. Rinus creëert een  warme en vertrouwde sfeer en neemt je mee  op reis alsof de tijd even niet bestaat. Ik heb handreikingen gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan  in mijn dagelijkse leven en  geleerd om op een andere manier naar situaties, gedachten, gevoelens en  mensen te kijken. Bedankt Rinus

Warme groet, Petra

Judith 

Omdat mijn gezondheid verslechterde en ik me afvroeg waardoor dit veroorzaakt werd plande ik een zielsplanconsult bij Rinus Roland.
De twee dagen in Malden in een prachtige omgeving waren heel intensief. Het heeft geleid tot inzicht en verheldering van de thema’s waarmee ik aan de slag ben gegaan.
Ik leer steeds meer mijn eigen weg te gaan, goed te zorgen voor mezelf en me te verbinden met de mensen om me heen.
Ik ben opener geworden en durf mezelf meer te laten zien.
Bedankt Rinus voor je enorme toewijding, betrokkenheid en je duidelijke uitleg.
We gaan elkaar zeker nog zien.
Lieve groet,
Judith

Marij 

Dag Rinus,

Ik heb nog steeds een goed gevoel overgehouden van het consult. En daarmee ook stappen gezet. Ik voel me sterker en opener dan ooit. Het gaat eigenlijk vanzelf, ik hoef er weinig moeite voor te doen. Het was er allemaal al. En wat zo bijzonder is, wat jij al had voorspelt, er komt opeens zoveel moois op mijn pad. Ik voel me er helemaal blij mee. Dus tot zover alles goed! Als ik de behoefte voel om nog een keer af te spreken, hoor je nog van mij.

Dank je wel voor de fijne ontmoeting, de les en inzichten die ik heb mogen ervaren!

Liefs Marij

Miriam

“De 2 dagen zielsplancoaching bij Rinus heeft een diepgaande impact en nog steeds. Doormiddel van gerichte vragen en hiermee tijdens het consult zelf aan het werk te gaan geeft veel inzichten en antwoorden op thema’s die in mijn leven spelen. Het meevoelende en kijkende vermogen van Rinus geeft nog mee diepgang. De 2 dagen hebben een transformerend effect en de plek in het bos werkt daarbij extra ondersteunend. Sinds ik thuis ben worden de thema’s direct zichtbaar en heb nu tools hoe hiermee om te gaan of om te zetten. Dankbaar!”

Mo  El Bazi 

“Zielsplan bij Rinus heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven. Van zodra ik de deur toe deed bij het weggaan wist ik toen al dat mijn leven is veranderd. 

Al wat ik nu zal ondernemen, zeggen, handelen, ontmoeten, denken … zal nooit meer als voorheen zijn.  Twee dagen geleden toen ik voor het eerst een stap zette bij Rinus had ik dit nooit durven denken, laat staan dromen.

Een minzame man, geduldig je laat spreken, denken. Ik was mij bewust dat ik mijn leven aan het overzien was, wie ik was. Gaandeweg kwam daar verandering in door de inzichten die ik kreeg hoe klein die waren, ze waren duidelijk en mild voor mij. Al wat ik wist werd versterkt en veel dat versluierd lag werd helder en zichtbaar wat werd getoond.

Twee dagen bij Rinus zijn twee dagen van dankbaarheid en present.”

Sandra

“Een consult is echt een inkijk in je eigen leven tot nu toe. Als ik mijn leven als een puzzel zou zien dan worden de stukjes duidelijker en weet je beter waar ze horen te (gaan) liggen.

Het is volledig gericht op je eigen persoonlijke proces en door de oefeningen wordt uiteindelijk alles met elkaar verbonden. Het heeft mijn kijk op mezelf en de wereld doen verrijken.
En ik denk zomaar dat dat proces nog wel even doorwerkt.

Als je met een levensvraag zit en een diep verlangen hebt om een volgende stap in je leven te maken is een consult zeker aan te bevelen.”

 

Wijkcentrumcursus “Ontdek je eigen Zielsplan”

Anne Marie 
“Deze cursus Ontdek je eigen Zielsplan is interessant en zal ik aanbevelen aan anderen. Het is wel voor een hele specifieke doelgroep die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, eerlijk naar jezelf kijken en daar ook consequenties uit trekken. Het lijkt in eerste instantie zweverig maar is het zeker niet.

De docent vind ik ook goed. Hij doet moeite om het lokaal gezellig te maken, probeert iedereen op zijn gemak te stellen en is inhoudelijk goed op de hoogte over hetgeen de cursus gaat. Hij heeft gisteren ook aan ons feedback gevraagd en daar hebben we een paar (mogelijke) verbeterpuntjes besproken. Wat ik ook waardeer is dat hij ons steeds uitnodigde om na de les nog wat te gaan drinken, waar een paar van ons ook gehoor aan gaven. Dat geeft nog extra diepgang.”

Angelie
“Ik vind het jammer dat we niet gezamenlijk kunnen afsluiten, maar hoop de eventuele laatste informatie per mail te krijgen.  

Ik wens jullie een inspirerende bijeenkomst en veel succes en plezier met jullie zielsplan. Je hebt me in ieder geval goed op weg geholpen.”

“Ik gebruik nog heel vaak voorbeelden die jij hebt aangereikt als ik het met vrienden/collega’s over lastige situaties heb.
Met name dat het leven bestaat uit contrasten en dat je die nodig hebt om te groeien.
Dat vond ik zo’n eye-opener. Hierdoor ging ik met terugwerkende kracht anders naar ingrijpende gebeurtenissen kijken en stelde inderdaad vast dat ik er krachtiger uit ben gekomen en ze daardoor als geschenken kan zien.
Dus nogmaals dank voor je wijze inzichten.”

 

Workshop

Anoniem 
“Hallo Rinus

De workshop heeft mij gisteren veel ontspanning gebracht na een nacht heerlijk geslapen te hebben. Ik ben natuurlijk al aan jou manier van praten gewend maar er ging rust van jou uit. Het was prettig dat er afwisseling was en wij samen of alleen een opdracht kregen. Ik leer zodoende voor mijzelf te praten en iets makkelijker voor mijn mening uit te komen. Bedankt voor workshop.”