Reviews cursussen, workshops, lezingen

 

Uitgeverij Pallasia en Rinus Roland

Uitgeverij Pallasia en Rinus Roland

Chantalle Burgers, huisarts, leefstijlarts en coach

“Rinus is een van de meest zuivere, pure zielen die ik ooit ontmoet heb. Het was dan ook een voorrecht om deel te mogen nemen aan de cursus tot zielsplancoach.

Als huisarts en leefstijlarts kan ik nu dankzij de cursus veel beter mensen terug bij hun eigen welzijn (waarvan gezondheid een onderdeel is) brengen door alle lagen, juist ook de spirituele laag, daarin mee te nemen. En het werkt.

Stel je helemaal open voor de cursus, jezelf en alle lagen van jezelf en de ander en er gebeuren prachtige dingen.”

Saskia
“De zielsplan cursus heeft me in mijn hart geraakt. Ik ben daardoor anders tegen mijn leven gaan aankijken.
Het heeft me meer vrede en duidelijkheid gegeven over wat ik te brengen heb in dit leven.”

Carla en Marian
Half mei hebben Carla en ik (Marian) deelgenomen aan een Zielsplan relatieconsult. Onze insteek was: wat is er nodig wanneer we uit verbinding raken om op zielsniveau weer terug te komen bij elkaar.
Met dit thema hebben we twee prachtige dagen mogen beleven, samen met Rinus en Ellen. Rinus heeft het praktische gedeelte op een mooie manier overgebracht en Ellen vulde dit prachtig aan met hele bijzondere meditaties.
Het consult richt je op Inzicht krijgen in je eigen leven, in contact met je bron, gidsen, helpers.
Rinus en Ellen, ontzettend dank voor deze inspirerende en mooie dagen!

Rianne Eijsvogels
“Dit is wat de Zielsplancursus mij heeft gebracht:
een fijn samen zijn met gelijk gestemden. De lesdagen voelden als cadeautjes voor mijzelf. Ik heb ontdekt waar mijn ziel blij van wordt. En handige tools om met de wet van aantrekking aan de slag te gaan en een betere en gelukkigere versie van mezelf te zijn. En hiermee kan ik straks als coach ook anderen in gaan ondersteunen.”

Claire Schroijen
“In een veilige bedding je zielsverlangen onderzoeken op een prachtig plekje in de natuur met gelijkgestemden, ik kijk terug op een hele fijne investering voor mijn eigen ziel.
Rinus, dank je wel”

Margret van Loon
“Meerdere keren heb ik gezegd dat de cursus kort is, naar verhouding wat er allemaal achter zit.
Het is dus heel inhoudelijk.”

Anne Marie 
“Deze cursus Ontdek je eigen Zielsplan is interessant en zal ik aanbevelen aan anderen. Het is wel voor een hele specifieke doelgroep die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, eerlijk naar jezelf kijken en daar ook consequenties uit trekken. Het lijkt in eerste instantie zweverig maar is het zeker niet.

De docent vind ik ook goed. Hij doet moeite om het lokaal gezellig te maken, probeert iedereen op zijn gemak te stellen en is inhoudelijk goed op de hoogte over hetgeen de cursus gaat. Hij heeft gisteren ook aan ons feedback gevraagd en daar hebben we een paar (mogelijke) verbeterpuntjes besproken. Wat ik ook waardeer is dat hij ons steeds uitnodigde om na de les nog wat te gaan drinken, waar een paar van ons ook gehoor aan gaven. Dat geeft nog extra diepgang.”

Angelie
“Ik vind het jammer dat we niet gezamenlijk kunnen afsluiten, maar hoop de eventuele laatste informatie per mail te krijgen.  

Ik wens jullie een inspirerende bijeenkomst en veel succes en plezier met jullie zielsplan. Je hebt me in ieder geval goed op weg geholpen.”

Anoniem
“Ik gebruik nog heel vaak voorbeelden die jij hebt aangereikt als ik het met vrienden/collega’s over lastige situaties heb.
Met name dat het leven bestaat uit contrasten en dat je die nodig hebt om te groeien.
Dat vond ik zo’n eye-opener. Hierdoor ging ik met terugwerkende kracht anders naar ingrijpende gebeurtenissen kijken en stelde inderdaad vast dat ik er krachtiger uit ben gekomen en ze daardoor als geschenken kan zien.
Dus nogmaals dank voor je wijze inzichten.”

 [/vc_column_text]