Promotie van je boek

Heb je een boek geschreven, dan kan Uitgeverij Pallasia je op veel manieren ondersteunen bij de promotie van je boek, zelfs al is je boek alweer enige tijd geleden verschenen.

We gaan eerst kijken wat je zelf al aan promotie gedaan hebt en lopen dan met je na welke elementen uit onze promotiemix  zinvol voor je boek kunnen zijn. Aan deze ondersteuning zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie over de promotiemix klik je hier

Lees verder

Uit de promotiemix gelicht: je boekpresentatie
Je boek presenteren aan de buitenwereld is een héél speciaal moment in je leven waarop je trots en blij mag zijn met jezelf. Je laat het beste in jezelf zien aan de buitenwereld, je zet een grote stap in je Zielsplan. En dat mag gevierd worden! Er zijn veel manieren, klein en groot, waarop je je boek kunt gaan presenteren en we helpen je daarbij graag. 

Met een “gewone” presentatie bereik je op lokaal en regionaal niveau al veel. Maar met een Symposium rondom het thema van je boek schitter je een dag lang en maak je jezelf op een mooie en bijzondere manier ook landelijk en onder geheel nieuwe doelgroepen zichtbaar. Een symposium heeft zo’n sterke impact doordat het een langdurige en zeer intensieve ontmoetings-, netwerk-, verrijkings- en inspiratiedag voor jezelf, voor de door jou genodigden en voor alle andere belangstellenden is.

Uitgeverij Pallasia heeft een rijke ervaring in het organiseren van symposiums en stelt die ervaring graag beschikbaar aan jou voor de presentatie van je boek. Neem contact met ons op en we kijken samen of en hoe de organisatie van een symposium samen met Uitgeverij Pallasia voor jou kan werken.

Voor een overzicht van eerdere door Uitgeverij Pallasia georganiseerde symposiums klik je hier.

[/vc_column_text]