2019-December

 

Inhoud
Vacature bij Pallasia
Voor jezelf of iemand uit je netwerk?

Bed&Breakfast van Pallasia (15 of 30 euro incl. ontbijt).
Middenin de natuur van het Rijk van Nijmegen: rust, stilte, ontspanning en inspiratie

Alting Uitvaarten over spirituele begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart
Wat zijn jouw ervaringen?

Boekbespreking
“Er was eens een Zieltje”
. Kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen
(Hier jouw boek?)

 

Vacature bij Pallasia

 
Pallasia is een uitgeverij van boeken over het Zielsplan; daarnaast hebben we veel aktiviteiten die dit werk ondersteunen en uitdiepen zoals de organisatie van Symposia, cursussen, lezingen en workshops en een Bed&Breakfast. 

Pallasia groeit en ik, Rinus Roland, zoek iemand naast mij die een deel van mijn taken overneemt en helpt nieuwe aktiviteiten op te starten. We hebben dus een vacature…

Als je je kunt vinden in het werk van Pallasia en je er zelfs enthousiast van kunt worden, dan nodig ik je uit om te solliciteren.

Je werk begint in januari 2020 en je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor een jaar. Je werkt bij je thuis of vanuit onze werkruimte bij Malden.

Lees verder


Taken en Funktie

De kern van je aktiviteiten bestaat uit het verzenden van onze boeken en de administratie eromheen, elke maand 200 tot 300 stuks.

Daarnaast houd je onze mailbestanden bij (circa 7000 stuks), help je mee bij de organisatie van onze symposia of je organiseert die zelf én je bent betrokken bij onze workshops en alle andere voorkomende aktiviteiten. 

Wanneer de voorgenomen hechte samenwerking van Pallasia met het Emmausklooster of de voorgenomen aanschaf van een ander Gasthuis doorzet, dan kan je funktie met nog méér taken en uren uitgebreid worden.

Ons ideaal…

Je woont in het Rijk van Nijmegen: binnen een straal van circa 15 km van Malden.

Je hebt minimaal Havo gedaan

Je hebt affiniteit met groeiprocessen

Je hebt affiniteit met administratie en organiseren

Je hebt affiniteit met promotie

Je hebt affiniteit met Social media (dat heb ik niet namelijk)

Je hebt (relevante) werkervaring

Je kunt zelfstandig werken

Je kunt samenwerken

Je houdt van jezelf, van anderen en van de wereld…

Wat bieden wij

Werk voor maximaal 6 uur per week, verdeeld over de week 

Je bepaalt meestal je eigen werktijden en werkdagen

Een beloning volgens de Cao van de Uitgeversbranche hetgeen betekent het minimumloon of iets meer

Wat te doen

Mail je sollicitatie vóór 25 december naar Rinus Roland.


 
 

Bed&Breakfast van Pallasia(15 of 30 euro incl. ontbijt)
Middenin de natuur van het Rijk van Nijmegen: rust, stilte, ontspanning en inspiratie.
Kun je jezelf een weekend gunnen?

Middenin het bos en op 100 meter van de heide gelegen Recreatie- en Boswoning in het Rijk van Nijmegen met daarin één of twee kamers te huur met medegebruik van een gemeenschappelijke ruimte van 30 vierkante meter met keuken, toilet, bad/douche, zithoek met bibliotheek met spirituele boeken en met een mooi ingerichte tuin van 700 vierkante meter. 

Lees verder

 

 
 

Alting Uitvaarten over spirituele begeleiding voor, tijdens en na de Uitvaart

(Wat zijn jouw ervaringen?)

Voor Alting Uitvaarten en eigenares Pauline Res is spiritualiteit een integraal onderdeel van de diensten die zij de nabestaanden aanbiedt.

 

Zo, onder andere, maakt zij in het kader daarvan en ter afronding van een uitvaart binnen twee weken een afspraak met de nabestaanden. Tijdens dit gesprek evalueert Pauline de begeleiding voor en tijdens de uitvaart.

Ook neemt zij dan een passend geschenk mee.

“Aan nabestaanden van wie ik vermoed dat zij open staan voor spiritualiteit, geef ik graag het boek “Het Sprookje van de dood” van Marie-Claire van der Bruggen als cadeau.

Een inspirerend en troostrijk verhaal door de ogen van een zieltje dat geboren wordt in een mensenlichaam, haar leven op aarde leidt en weer overgaat. Haar hoofddoel is om tijdens haar leven zoveel mogelijk liefde en licht te verspreiden en andere zielen te helpen om zich weer te herinneren wie ze werkelijk zijn. En dat niemand bang hoeft te zijn voor de dood omdat die niet echt bestaat. Uiteindelijk gaan we allemaal naar Huis.

Het boek is eenvoudig en luchtig geschreven en daardoor ook zeer geschikt om aan kinderen voor te lezen.

Schrijfster Marie-Claire Van der Bruggen was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen…”

Alting Uitvaarten biedt ook op andere manieren spirituele nazorg aan. Die nazorg duurt 6 maanden waarbij nabestaanden ook kunnen kiezen voor een consult bij een medium, bij Marjolein Lofvers.

Pauline:

“Marjolein heeft de gave om contact te leggen met overleden dierbaren. Er zijn nabestaanden die het fijn vinden om contact te ervaren met degene die overleden is en te weten dat ze nog gesteund of gevolgd worden door hun dierbaren. Het brengt hen rust en richting om door te gaan met hun eigen leven. Wij vinden dit daarom een waardevolle uitbreiding van ons nazorgaanbod.”

Wat zijn jouw ervaringen met spiritualiteit in de uitvaart? Laat het ons weten per mail vóór 1 januari 2020 en we bundelen de reacties en plaatsen die op onze site en met een verwijzing vanuit de nieuwsbrief

 
 

Boekbespreking
“Er was eens een zieltje”

(hier jouw boek?)

“Er was eens een Zieltje…” is een rijkelijk geïllustreerd kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar boek “Het sprookje van de dood”.

Klik hier en je vindt alle info over het boek bij elkaar, óók over hoe het boek tot leven gaat komen in de vorm van een muzikale familievoorstelling