Een Zielsplancoach als mentor 

Zielsplancoaches hebben als uitgangspunt voor hun leven en werk dat wij allemaal zielen in een lichaam zijn en dat we op de aarde kwamen om met behulp van dat lichaam een unieke beleving op te doen. Wat die beleving is, staat in ons Ziels- en levensplan dat we samen met onze reisgenoten en spirituele gidsen opmaken vóór onze komst naar de aarde en dat eigenlijk de verborgen melodie van ons leven vormt. Deze melodie kunnen we herkennen en volgen met behulp van ons Gevoels-geleidesysteem. 

Een Zielsplancoach helpt je te ontdekken wat de door jouw ziel gewenste beleving is, welke stappen je kunt zetten om die beleving te verwezenlijken en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat  je met behulp van je eigen gevoelsgeleidesysteem “op koers” blíjft.

Wanneer een Zielsplancoach als mentor?
Een Zielsplancoach als mentor kan in je leven passen wanneer je behoefte hebt aan een korte maar zeer intensieve begeleiding. Je wilt met begeleiding van de mentor graag een thema uitdiepen dat op dat moment sterk in je leven speelt, je mentor loopt een tijdje met je mee…
De uitdieping van dat thema leidt tot nieuwe inzichten die uitgewerkt worden in de vorm van een praktische toepassing. De begeleiding is telefonisch, in een Zoommeeting of “live” en duurt elke keer net zo lang als nodig is.

Onderstaande coaches werken als mentor. Voor meer informatie over de onderstaande coaches, ga je naar het overzicht van Zielsplancoaches. 

Gelderland
Nijmegen               Rinus Roland 

 [/vc_column_text]