Een Zielsplancoach als Lifestyle coach 

Zielsplancoaches hebben als uitgangspunt voor hun leven en werk dat wij allemaal zielen in een lichaam zijn en dat we op de aarde kwamen om met behulp van dat lichaam een unieke beleving op te doen. Wat die beleving is, staat in ons Ziels- en levensplan dat we samen met onze reisgenoten en spirituele gidsen opmaken vóór onze komst naar de aarde en dat eigenlijk de verborgen melodie van ons leven vormt. Deze melodie kunnen we herkennen en volgen met behulp van ons Gevoels-geleidesysteem. 

Een Zielsplancoach helpt je te ontdekken wat de door jouw ziel gewenste beleving is, welke stappen je kunt zetten om die beleving te verwezenlijken en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat  je met behulp van je eigen gevoelsgeleidesysteem “op koers” blíjft.

Wanneer een Zielsplancoach als Lifestyle coach?
Een Zielsplancoach als Lifestyle coach kan in je leven passen wanneer je behoefte hebt aan een lange en intensieve begeleiding waarbij je één voor één alle aspecten van je leven of één heel belangrijk aspect gaat herwaarderen en veranderen vanuit het perspectief van je Zielsplan.

Je gaat kijken naar je levenshouding, je gezondheid, je financiën, je werk, je relaties, je woonsituatie: naar álles. Een en ander wel steeds met de medewerking van je spirituele gids. Of je kiest ervoor om slechts in één aspect je leven te gaan onderzoeken en veranderen, bij voorbeeld “Gezondheid”, waarbij de andere aspecten zijdelings “meefietsen”.

De begeleiding is telefonisch, in een Zoommeeting of “live” en duurt elke keer net zo lang als nodig is.

Onderstaande coaches werken als Lifestyle coach. Voor meer informatie over onderstaande coaches ga je naar het overzicht van Zielsplancoaches.

Gelderland
Nijmegen                     Rinus Roland 

[/vc_column_text]