Je Zielsplan volgen…

Wij zijn allemaal zielen die in een lichaam op aarde geïncarneerd zijn om met behulp van dat lichaam een unieke beleving op te doen. Wat die beleving is, staat in ons Ziels- en levensplan dat we samen met onze reisgenoten en spirituele gidsen vóór onze komst naar de aarde opmaken. Ons Ziels- en levensplan vormt eigenlijk de verborgen melodie van ons leven en deze melodie kunnen we herkennen en volgen met behulp van ons gevoelsgeleidesysteem.  

Wil je graag te weten komen wat je Zielsplan is en hoe dit te volgen, dan kan dat op verschillende manieren. Heb je een vraagstuk dan kun je een consult aanvragen bij een van de Zielsplancoaches. Gaat je vraagstuk om een thema dat in je leven alsmaar terugkeert, dan kan een Zielsplancoach waardevol voor je zijn als mentor: een kort durende, zeer intensieve begeleiding van enkele weken tot enkele maanden. Wil je graag je hele leven onder de loep nemen en er een zo fundamenteel mogelijke draai aan geven, dan is een lifestylecoach meer geschikt voor jou. 

Heb je je keuze bepaald, raadpleeg dan het overzicht van Zielsplancoaches. Een Zielsplancoach helpt je te ontdekken wat de door jouw ziel gewenste beleving is, welke stappen je kunt zetten om die beleving te verwezenlijken en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat  je met behulp van je eigen gevoelsgeleidesysteem “op koers” blíjft.

Lees verder

Hoe  Zielsplancoaching er uit ziet
Alle Zielsplancoaches werken op hun eigen manier en ieder is op zijn eigen wijze getalenteerd: in omgaan met verlies, in dyslexie, in relaties, in kanker, als medium, als reader en zo voort.  Sommige Zielsplancoaches richten zich vooral op het vraagstuk dat je aandraagt. Terwijl voor andere Zielsplancoaches het vraagstuk eerder een kapstok is met behulp waarvan ze je duidelijk proberen te maken hoe je na het consult voortaan zonder coach door het leven kunt door je inzicht te geven in het gebruik van je gevoelsgeleidesysteem.
De coachingsduur kan uiteenlopen van 1 uur tot twee dagen, al of niet met een vervolgtraject en de coaching kan zich richten op jou, op jou en je partner of op het gezin.
Ook in de vergoedingen verschillen Zielsplancoaches veel van elkaar, soms kun je zelfs achteraf zélf de waarde van het consult bepalen!
Wil je dieper en op meer Zielsplanthema’s ingaan , dan kun je het beste een Zielsplancursus volgen of deelnemen aan een van onze andere aktiviteiten.

 
Het lezen, tot slot, van een van de op deze site genoemde boeken is óók een goede manier om je wat meer inzicht te geven in wat een Zielsplan inhoudt en hoe je Zielsplan te volgen.

 [/vc_column_text]