Een Zielsplancoach als mentor 

Zielsplancoaching heeft als uitgangspunt dat wij allemaal zielen in een lichaam zijn en dat we op de aarde kwamen om met behulp van dat lichaam een unieke beleving op te doen. Wat die beleving is en hoe we die beleving graag willen verwerkelijken, staat geschreven in ons Ziels- en levensplan dat we samen met onze reisgenoten en spirituele gidsen opmaken vóór onze komst naar de aarde.

Een Zielsplancoach helpt je te ontdekken wat de door jouw ziel gewenste beleving is, welke stappen je kunt zetten om die beleving te verwezenlijken en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat  je met behulp van je eigen gevoelsgeleidesysteem “op koers” blíjft.

Het is mogelijk een Zielsplanconsult of een Zielsplancursus te vervolgen door te kiezen voor een Zielsplancoach als mentor. 

Wat doet een Zielsplancoach als mentor…
Een Zielsplancoach als mentor kan in je leven passen wanneer je af en toe behoefte hebt aan een korte maar zeer intensieve begeleiding. Je wilt met begeleiding van de mentor graag een thema uitdiepen dat op dat moment sterk in je leven speelt.
De uitdieping van dat thema leidt tot nieuwe inzichten die uitgewerkt worden in de vorm van een praktische toepassing. De begeleiding is telefonisch, in een Zoommeeting of “live”. 
Als je een mentor wilt, kijk dan eens in het overzicht van Zielsplancoaches en kijk en voel welke Zielsplancoach voor jou het beste werkt.

Overige actviteiten
Zielsplancoaches hebben naast de begeleiding als mentor vaak nog vele andere aktiviteiten die belangrijk voor je kunnen zijn. Het loont de moeite ook eens te kijken bij “Lezingen, workshops en cursussen” en bij “Events”. Of raadpleeg de “Agenda”

 [/vc_column_text]