Wat is Zielsplancoaching

Zielsplancoaches hebben als uitgangspunt dat wij allemaal zielen in een lichaam zijn en dat we op de aarde kwamen om een unieke beleving op te doen. Wat die beleving is en hoe we die beleving graag willen verwerkelijken, staat geschreven in ons Ziels- en levensplan dat we samen met onze reisgenoten en spirituele gidsen opmaken vóór onze komst naar de aarde.
Een Zielsplancoach helpt je te ontdekken wat de door jouw ziel gewenste beleving is, welke stappen je kunt zetten om die beleving te verwezenlijken en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat  je met behulp van je eigen gevoelsgeleidesysteem “op koers” blíjft.

Alle Zielsplancoaches werken op hun eigen manier en ieder is op zijn eigen wijze getalenteerd: in omgaan met verlies, in dyslexie, in relaties, in kanker, als medium, als reader en zo voort.  
De consulten kunnen uiteenlopen van 1 uur tot twee dagen, al of niet met een vervolgconsult of een ondersteuningstraject.
Ook in de vergoedingen verschillen Zielsplancoaches van elkaar, soms kun je zélf achteraf de waarde van het consult bepalen.

Kortom: het loont de moeite om in het overzicht van Zielsplancoaches eens rustig te kijken en voelen welke Zielsplancoach voor jou het beste werkt.