Skip to main content

Live Transformatiedag: “Jezelf KEI goed VOELEN”

Live Transformatiedag: “Jezelf KEI goed VOELEN”


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 05/04/2024
09:00 - 16:30

Categorieën


LIVE Transformatiedag ‘Jezelf KEI goed VOELEN’ 

 
-Staan jouw gezondheid en geluk bovenaan jouw prioriteitenlijstje?

-Voel jij jezelf op dit moment kei goed?

-Wil jij aan de slag om het beste uit jezelf te halen en volop te genieten van jouw leven?

Een LIVE transformatiedag waarbij jij de kans krijgt om volledig in te gaan op alles wat er nu in jouw leven speelt, hoe jij voor jezelf zorgt en waarin jij direct wenselijke veranderingen doorvoert. Dit alles met als doel dat jij jezelf KEI goed gaat VOELEN. Een mooi moment om jouw leven en hoe jij je nu voelt onder de loep te nemen. Het leven kan soms namelijk best wat overweldigend zijn, maar ik geloof echt dat jouw geluk en gezondheid van het grootste belang zijn en daarom verdienen ze het om bovenaan je prioriteitenlijst te staan.

Gedurende deze dag in Sint Michielsgestel (bij Den Bosch) gaan wij samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij helder hebt hoe het er nu voor staat in jouw leven en waar eventuele aandacht naartoe mag stromen. Samen zorgen we dat er bewustzijn ontstaat van wat er speelt en hoe dit jou beïnvloed. Samen ontwikkelen we een plan wat past bij jouw leven en wat jij wilt creëren.

Schrijf je nu in en zet de eerste stap op weg naar een gelukkiger, gezonder en vervullender leven. Want het leven is het waard om van te genieten, ongeacht de situatie. 

Alle overige informatie en informatie hoe je je aanmeldt, vind je door te klikken op deze link.

Chantalle Burgers. Leefstijlarts en coach