Skip to main content

‘Wil jij mijn mama zijn?’ Een interactieve lezing voor vrouwen en mannen die open staan voor de boodschap van hun baby of baby op komst. Door Layla Cremer in samenwerking met Pallasia

‘Wil jij mijn mama zijn?’ Een interactieve lezing voor vrouwen en mannen die open staan voor de boodschap van hun baby of baby op komst. Door Layla Cremer in samenwerking met Pallasia


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/05/2019
14:00 - 16:45

Locatie
De Mallemolen

Categorieën


Een baby op komst wil niets liever dan zichzelf kenbaar maken en voorstellen aan zijn of haar uitgekozen ouders: ‘Mama hier ben ik, kun je mij zien? Kun je mij horen?’

Aankondigingsdromen, voorgevoelens en een diep weten zijn manieren waarmee baby’s hun ouders proberen te bereiken. Is het moederlijke intuïtie of een speciale gave?

Layla: ”Nee het is zeker geen speciale gave. Elke mama in spe kan voor geboorte en zelfs voor conceptie gesprekjes met haar baby voeren. Ik ben alleen ervaren en help je daarom graag op weg!”

Deze middag vertelt Babyfluisteraar Layla Cremer over haar eigen zwangerschappen en de betoverende praktijkervaringen van ouders en de ontmoeting met hun kinderen op komst.

Na de pauze zal zij een aantal live readings geven aan zwangere dames en aan moeders met behulp van persoonlijke voorwerpen van baby’s.

Een integere, hartverwarmende en ontroerende lezing met een boodschap. 

Layla Cremer
Layla Cremer (1974 en zelf moeder van twee kinderen) heeft een praktijk als Baby- en kinderfluisteraar en begeleidt op professionele wijze reeds meer dan tien jaar baby’s, kinderen en hun ouders uit heel Nederland en België met uiteenlopende klachten. Als de reguliere zorg het niet meer weet, dan neemt Layla graag een kijkje onder water (op zielsniveau) om tot de kern van het probleem te komen. Informatie vertolken en deze eventueel linken aan een vorig leven, is haar specialisatie.

Ze heeft blogs en artikelen geschreven voor tijdschriften als J/M, Zwanger, WIJ Jonge Ouders en Spiegelbeeld, waarin zij deskundige adviezen deelde vanuit haar praktijkervaringen omtrent de begeleiding van kinderen.

Layla geeft lezingen en workshops door heel Nederland en is bedenkster van de Zonnetjes-inzichtkaarten: een voel- en groeispel voor kinderen. Daarnaast is zij auteur van het boek “Wil jij mijn mama zijn?”

Voor Layla (www.laylacremer.nl) is het een gegeven en een weten dat er meer is dan wij zelf waar kunnen nemen…

Datum: Zondag 22 mei
Tijden:
13u45 Zaal open
14u00 Begin
15u00 – 15u30 Pauze
15u30 – 16u30 Vervolg en einde

Plaats: In Haarlem bij Centrum aan Het Spaarne, zaal 6 (www.centrumaanhetspaarne.nl)
Toegang: 10 euro
Aanmelden: liefst vooraf. Stuur een mail naar rinus@eoscentra.com.  Vermeld je naam, het aantal mensen en de lezingdatum