Skip to main content

De eenvoud van ouderschap van Sensitieve kinderen. Lezing/workshop van Rita van Rijnsoever in samenwerking met Pallasia

De eenvoud van ouderschap van Sensitieve kinderen. Lezing/workshop van Rita van Rijnsoever in samenwerking met Pallasia


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/04/2019
14:00 - 16:30

Locatie
Centrum De Appel

Categorieën Geen Categorieën


Voor Sensitieve kinderen is de wereld vaak geen gemakkelijke verblijfplaats; ouder zijn van een sensitief kind kan dan ook al snel een hele opgave worden… Die uitdaging kunnen ouders gemakkelijker aan wanneer ze beiden hun mannelijke en vrouwelijke energie in zichzelf goed en in balans met elkaar verbinden. Dan verkeren zij in hun oorspronkelijke levenskracht zoals wij die ook zien bij onze kinderen. Kinderen tonen ons deze oorspronkelijke bron van levenskracht en levensplezier voortdurend en volop. Hoog sensitieve kinderen hebben de gave ons dit nog eens extra te spiegelen. Zij zijn en leven in deze bron op pure wijze in onschuld en waarheid.

Als volwassene zijn we helaas vaak ver van deze oneindige bron van levenskracht en levensplezier verwijderd geraakt en weten we niet meer op een veilige, respectvolle, onschuldige en integere wijze deze energie aan te boren. Deze oneindige bron aanboren door onze mannelijke en vrouwelijke energie goed en in balans bij jezelf te verbinden betekent van lood goud maken waardoor onze kinderen zich weer authentiek aan ons kunnen spiegelen.
Dán voelen zij zich thuiskomen bij hun ouders. Want de kinderen weten zich in veiligheid en geborgenheid bij hen ingebed en dat geeft ruimte om spelenderwijs lerend te groeien in de omgang met de dagelijkse werkelijkheid van het leven: we gaan onze kinderen zien zoals zij werkelijk zijn…
Voor ons als ouder is het een echte uitdaging én een unieke kans om te leren van onze kinderen daar waar het gaat om het ook bij ons zelf te durven laten stromen van onze levenskracht in de vorm van een goede verbinding en balans van onze mannelijke en vrouwelijke energie.
Om deze uitdaging succesvol aan te kunnen gaan reik ik je in deze lezing/workshop een eenvoudig toe te passen methode aan zodat je oog krijgt voor deze schat in jezelf waardoor je gezonder, zachter en blijer wordt en over méér levenskracht en levensplezier beschikt en waardoor je tegemoetkomt aan je verlangen je ouderschap beter en met nóg meer plezier te vervullen.
Er is naast informatie en eenvoudige basisoefeningen óók ruimte voor het beantwoorden van vragen over deze ervaringsgerichte methode waar onderwijzers en andere verzorgers en begeleiders van kinderen eveneens baat bij kunnen hebben.

Rita van Rijnsoever
Rita van Rijnsoever (www.ritavanrijnsoever.nl) richt zich niet alleen op de persoonlijke ontwikkeling van ouders, maar ook op professionals als therapeuten, artsen, trainers, leidinggevenden en ondernemers die voor hun werk met Sensitieve kinderen en hun ouders meer handvaten ter beschikking willen hebben.
Rita van Rijnsoever is auteur van het boek ‘Seksuheel, een goddelijk geheim’ ( www.ritavanrijnsoever.nl/seksuheel.htm )

Datum: Zondag 10 april
Tijden:
13u45 Zaal open
14u00 Begin
15u00 – 15u30 Pauze
15u30 – 16u30 Vervolg en einde

Plaats: Centrum De Appel (www.centrumdeappel.nl)
Toegang
: 10 euro
Aanmelden: Liefst vooraf. Stuur een mail naar rinus@eoscentra.com. Vermeld je naam, het aantal mensen en de lezingdatum