Skip to main content

Zielsplancursus

Zielsplancursus


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/01/2025 - 07/11/2025
Hele dag

Categorieën


Zielsplancursus

Tijdens de cursus, acht bijeenkomsten van een dag in de bossen van Groesbeek bij Nijmegen, werken we met de boeken “Geniet van het leven waarvoor je geboren bent” en “De Vrucht van stilte”, met vele praktische voorbeelden, met werkopdrachten in groepjes tijjdens de cursus en met persoonlijke begeleiding en opdrachten (“huiswerk”) tussen de cursusdagen door. 

De cursus kan door jou gevolgd worden als je er de benodigde tijd en energie voor hebt. De opleiding is namelijk nogal intensief maar wel heel leuk en af en toe ook erg spannend en is er op gericht dat je de opgedane kennis niet alleen voor jezelf in je dagelijks leven kunt gebruiken maar ook in je werk als therapeut, coach, councelor of in andere vormen van geestelijke begeleiding waarin je actief bent als professional of ervaringsdeskundige. Na afloop kun je gebruik maken van de diensten van dit ontmoetingsplatform. 

De kosten van de cursus bedragen minimaal 250 euro. Na afloop van de cursus bepaal je zelf of de cursus een hoger bedrag waard was en dit bedrag betaal je dan bij. 

De groepsgrootte van de cursus bedraagt maximaal zes mensen.

Alle overige informatie over deze cursus en over hoe je je aanmeldt staat op deze site onder Cursussen in Gelderland door Rinus Roland. (Uitgever, ondernemer, auteur en coach)